Βούκοβιτς: «Θα μας σέβεστε» (pic)

Βούκοβιτς: «Θα μας σέβεστε» (pic)

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση από τον Σέρβο αμυντικό μετά το γκολ με το οποίο έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό στον αγώνα με τον Ατρόμητο – Η ανάρτηση και οι απαντήσεις των συμπαικτών του.

Ηταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Ατρομήτου με 2-1. Ηταν ο παίκτης που σκόραρε στο 90+3’ και οδήγησε τους Πειραιώτες σε μία παλικαρίσια ανατροπή. Ο λόγος για τον Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος στις καθυστερήσεις του αγώνα νίκησε με κεφαλιά τον Μέγιερι και έδωσε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Ο Σέρβος έσπασε το μπλόκο της… εξυγίανσης και πανηγύρισε με την ψυχή του το γκολ που πέτυχε απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Βούκοβιτς ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του από τους πανηγυρισμούς και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Θα μας σέβεστε», έγραψε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, συνδύασε το μήνυμά του με τον αριθμό 44, όσα είναι και τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού.

Την ανάρτηση του υψηλόσωμου σέντερ μπακ σχολίασαν οι συμπαίκτες του, με τους Ομάρ και Κούτρη να τον συγχαίρουν για το γκολ του, ενώ στο ποστ του απάντησαν με εικονίδια και οι Τοροσίδης και Γκερέρο.

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

YOU MUST RESPECT US 💪44🔴⚪

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jagoš Vuković (@jagosvukovic) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ