«Ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο με το νέο γήπεδο»

«Ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο με το νέο γήπεδο»

Ο Γιώργος Καλύβας μίλησε για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται στον Δικέφαλο με την κατασκευή της Νέα Τούμπας.

Ο Γιώργος Καλύβας θεωρεί ότι η ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ θα βοηθήσει την ομάδα να αλλάξει επίπεδο. Μιλώντας στον «FAIR PLAY FM 96,1» ο πρώην πρόεδρος του Δικέφαλου αναφέρθηκε στη Νέα Τούμπα, αλλά και στην πορεία της ομάδας.

Αρχικά για το νέο γήπεδο είπε: « Τίτλους μπορείς να πάρεις αρκετούς άλλα για εμένα ένα γήπεδο αλλάζει την εικόνα της ομάδας εντελώς. Δεν υπάρχουν αλλά παρόμοια γήπεδα στην πόλη. Η ομάδα θα γίνει Ευρωπαϊκή με τα νέα δεδομένα. Αλλάζει πραγματικά κατηγορία. Ο κύριος Σαββίδης είναι ο μόνος που έχει την δυνατότητα να βάλει χρήματα για ένα τέτοιο γήπεδο.

Για την πορεία του ΠΑΟΚ φέτος είπε: «Θα μιλήσω σαν ένας φίλαθλος. Δεν είμαι κάποιος ειδικός. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και έχει ένα πολύ καλύτερο επίπεδο από τις υπόλοιπες. Το μόνο πράγμα που θα ήθελα είναι να δείξει περισσότερο πάθος μέσα στο γήπεδο. Εάν το κάνει αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι με τον τρόπο που διαμορφώνονται σήμερα τα πράγματα είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι πάντα κοντά στην ομάδα και δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Έχει πάρει το σωστό μήνυμα και μέσα στο γήπεδο δείχνει υπευθυνότητα και ήθος. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για την οργάνωση του Δικέφαλου: «Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να οργανωθεί ακόμη καλύτερα και να αποκτήσει υποδομές μεγάλης ευρωπαίας ομάδας. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Έχουμε όσα χρειάζονται για να μπούμε σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ομάδας».

Για τους ανθρώπους της οικογένειας του ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει να υπάρχουν παράγοντες που να έχουν το dna του ΠΑΟΚ στην ομάδα. Όπως ο Γιώργος Κούδας. Αλλά πλέον το ποδόσφαιρο έχει γίνει πιο επαγγελματικό και θα πρέπει να υπάρχουν και άνθρωποι που γνωρίζουν πως να τρέξουν την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ