Μαρτίνς: «Πάμε όλοι μαζί και θα τους πάρουμε»

Μαρτίνς: «Πάμε όλοι μαζί και θα τους πάρουμε»

Η ατάκα του Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του στην φυσούνα, λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Η αντίδραση των παικτών του Ολυμπιακού και η πίστη των ερυθρόλευκων για ανατροπή. Τι έλεγαν οι παίκτες και με ποια κίνηση «φτιάχτηκε» ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού.

Ο Ολυμπιακός έκανε την μεγάλη ανατροπή στο Περιστέρι και πήρε τεράστιο διπλό με το γκολ που πέτυχε ο Βούκοβιτς στο 93’, σ’ ένα παιχνίδι που οι πειραιώτες κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό. Και η νίκη των ερυθρόλευκων αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, λόγω των διαιτητικών οργίων εναντίον του Ολυμπιακού στο Περιστέρι.

Οι πειραιώτες κατάφεραν όμως να κάνουν την μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σταθεί κάποιος στα όσα είπε στους παίκτες του ο Πέδρο Μαρτίνς, στην φυσούνα του γηπέδου λίγο πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο 48χρονος τεχνικός μάζεψε τους παίκτες του και είπε «πάμε όλοι μαζί και θα τους πάρουμε. Είμαστε καλύτεροι, κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει». Εκείνη την στιγμή οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας πίστη στις δυνατότητες της ομάδας για να την επίτευξη του στόχου. Όλοι οι ερυθρόλευκοι έδειξαν μια γροθιά και η τιτάνια προσπάθεια τους δικαιώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αυτό αναμφίβολα φανερώνει και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Και όταν το κλίμα στα αποδυτήρια μιας ομάδας είναι καλό, τότε αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Και είναι ξεκάθαρο πως οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι φέτος μια «γροθιά», παρά το ότι οι περισσότεροι πήγαν το καλοκαίρι στο μεγάλο λιμάνι. Δέθηκαν γρήγορα με την ομάδα και τον κόσμο κι αυτό είναι πολύ σημαντικό και για τη συνέχεια.

Ο Πορτογάλος προπονητής ήθελε να δει τους παίκτες του να συνεχίζουν την πίεση στην περιοχή του Ατρόμητου και τα όσα είπε στους ερυθρόλευκους λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να μπουν δυνατά οι ερυθρόλευκοι και στο δεύτερο 45λεπτο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πανηγύρισε με πολύ έντονο τρόπο το γκολ του Σέρβου κεντρικού αμυντικού, όπως και όλοι οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού. Και ο προπονητής του Ολυμπιακού «φτιάχτηκε» με την μαχητικότητα που έβγαλαν οι παίκτες του και τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν το παιχνίδι. Ο Μαρτίνς τους είχε ζητήσει τις προηγούμενες μέρες να δουν το παιχνίδι σαν «τελικό» και να τα δώσουν όλα και είδε με ικανοποίηση τους ερυθρόλευκους να κάνουν την μεγάλη ανατροπή.

Αυτό που επίσης πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειχναν όλο και πιο παθιασμένοι όσο τα λεπτά περνούσαν και αυτό φανερώνει και την «δίψα» των ερυθρόλευκων για τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Και όταν ο Βούκοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στις καθυστερήσεις, τότε όλοι ξέσπασαν για την μεγάλη νίκη κόντρα σε Ατρόμητο και… εξυγιαντές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ