Γιουνές: «Είμαι χαρούμενος στον Άρη» (vid)

Γιουνές: «Είμαι χαρούμενος στον Άρη» (vid)

Ο Τυνήσιος επιθετικός αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ εξέφρασε και το παράπονο του για την αντιμετώπιση που έτυχε μετά το χαμένο πέναλτι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Χαμζά Γιουνές εκπροσώπησε τους  παίκτες του Άρη στη media day που πραγματοποιήθηκε στη αίθουσα τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Τυνήσιος επιθετικός αναφέρθηκε στα δυο γκολ που σημείωσε απέναντι στον ΟΦΗ και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ εξέφρασε και το παράπονο του για την αντιμετώπιση που έτυχε μετά το χαμένο πέναλτι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα δυο γκολ που σημείωσε σε 78 δευτερόλεπτα στο Γεντί Κουλέ: «Ήταν κάτι το εκπληκτικό. Ανατρέψαμε το σκορ και μείναμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Είναι δύσκολο να σκοράρεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες, ειδικά όταν σκοράρουν, γιατί αμύνονται μαζικά. Είναι σημαντική η νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που την είχε ανάγκη.  Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στα γκολ και σκόραρα δυο φορές».

Για τα όσα έζησε μετά το χαμένο πέναλτι με τον ΠΑΟΚ: «Όλοι μπορούν να χάσουν ένα πέναλτι. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα πως όλοι ήταν εναντίον μου. Με πείραξε που μετά το χαμένο πέναλτι βρέθηκα εκτός ενδεκάδας. Δεν μπορείς να παίζεις σε κάθε παιχνίδι, όμως θα περίμενα υποστήριξη. Ειδικά από όσους ήταν μέσα στην ομάδα. Ήταν μια νέα εμπειρία για μένα και προχωράω. Δουλεύω πιο σκληρά καθημερινά. Πέναλτι χάνουν και ο Μέσι και ο Ρονάλντο. Αυτοί που είναι εκτός ομάδας μπορεί να το θεώρησαν πρόβλημα, εγώ όχι».

Για το αν είναι ακόμα στην ομάδα όσοι δεν τον πίστεψαν: «Κάποιοι ναι και κάποιοι όχι πλέον».

Για τον Σάββα Παντελίδη: «Μόνο θετικά μπορώ να πω μέχρι τώρα. Προσπαθεί να πάρει από τον καθένα μας το καλύτερο. Είναι συνεχώς  κοντά μας και κάνουμε καλές προπονήσεις».

Για το ότι παίζει στον Άρη: «Είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι σε μια μεγάλη ομάδα με φοβερό κόσμο. Δεν είναι εύκολο, είμαστε νέα ομάδα. Είμαστε στη τέταρτη θέση, ενώ χάσαμε βαθμούς στις λεπτομέρειες».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ σημαντικό για μας να κερδίσουμε. Για τον κόσμο μας αλλά και να μείνουμε στην τέταρτη θέση. Αν βελτιώσουμε κάποιες λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας , θα τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ