Μπογέ: «Από μας εξαρτάται να το γυρίσουμε. Έχουμε τον ίδιο πόνο που έχει κι ο κόσμος»

Μπογέ: «Από μας εξαρτάται να το γυρίσουμε. Έχουμε τον ίδιο πόνο που έχει κι ο κόσμος»

Ο Λούκας Μπογέ μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ τον τελευταίο μήνα και τόνισε πως στο χέρι των ποδοσφαιριστών είναι να ανατρέψουν την κατάσταση.

Ο Λούκας Μπογέ μίλησε στην κάμερα της Nova ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη λέγοντας πως και οι παίκτες έχουν τον ίδιο πόνο με τον κόσμο της ομάδας αλλά τόνισε πως στο χέρι τους είναι να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπογέ:

Τι έχει αλλάξει από τον Άρη μέχρι σήμερα και ήρθε αυτή η κατρακύλα;

Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει είναι ίσως φυσιολογικό σε όλες τις ομάδες. Υπάρχει καλή περίοδος και κακή. Το σημαντικό είναι ότι εξαρτάται από εμάς να το γυρίσουμε. Να είμαστε όλοι μαζί και να στηρίξουμε την ομάδα.

Πως είναι το κλίμα;

Η κατάσταση στα αποδυτήρια είναι καλή. Ακούμε τις αποφάσεις και προσαρμοστούμε σε αυτές. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να ανταποκριθούμε και να επανέλθουμε στα καλά αποτελέσματα που είχαμε στην αρχή.

Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο:

Το μήνυΜα στον κόσμο είναι όσο πονάει κόσμος πονάμε και εμείς. Θέλουμε να ανακάμψουμε. Δεν είμαστε χαρούμενοι. Έχουμε τον ίδιο πόνο που έχει και ο φίλαθλος της ΑΕΚ. Θέλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση.

Τι φταίει για τα στραβά αποτελέσματα:

Είναι αλήθεια ότι όταν τα πράγματα πάνε λαλά η ψυχολογία ανεβαίνει. Όταν έρχεται κακό αποτέλεσμά είναι φυσιολογικό να σε επηρεάσει και ψυχολογικά. Έχουμε το ρόστερ και από εμάς εξαρτάται να γυρίσουμε την κατάσταση ξεκινώντας από την Ξάνθη. Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι τα περσινά παιδιά βγάλανε την ομάδα πρωταθλήτρια και οι αντίπαλοι μας που παίζουν με εμάς που είμαστε πρωταθλητές βγάζουν θέληση. Ίσως κόντρα σε άλλες ομάδες δεν βγάζουν τέτοια προσπάθεια και με εμάς που είμαστε πρωταθλητές έχουν μεγαλύτερη προσπάθεια…

Για το αν υπάρχει πίεση εν όψει Ξάνθης:

Αυξάνεται η πίεση όσο δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Έχουμε όμως μεγάλης αξίας παίκτες και πρέπει να δείξουμε ωριμότητα και αντίδραση. Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα αλλά πρέπει να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Εμείς καλούμαστε να βγάλουμε την ομάδα από την κρίση. Θα είναι όμορφο ότι θα έχουμε τον κόσμο την Κυριακή. Να μας δώσει ώθηση και εμείς να δώσουμε ώθηση στην ομάδα.

Αν είναι ικανοποιημένος με την πορεία του:

Ικανοποιημένος 100% δεν είμαι. Κάποιες στιγμές βοήθησα, άλλες στιγμές όχι. Όσο περισσότερο χρόνο αποκτά ένας παίκτης αποκτά ρυθμό και με περισσότερο χρόνο θα βοηθήσω την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ