ΑΕΛ: Στην αποστολή Καρανίκας και Κόεφ

ΑΕΛ: Στην αποστολή Καρανίκας και Κόεφ

Οι δύο παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του Τζιανλούκα Φέστα για το εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο – Εκτός αποστολής οι Μόρας, Γκόλιας, Τριποτσέρης, Μπέρτος και Λεοζίνιο.

Με τους Καρανίκα και Κόεφ στη σύνθεσή της θα παραταχθεί η ΑΕΛ στο αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι δύο παίκτες ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Τζιανλούκα Φέστα για την αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Μόρας και Γκόλιας, αλλά και οι Τριποτσέρης, Μπέρτος και Λεοζίνιο.

Συγκεκριμένα, η αποστολή απαρτίζεται από τους: Κρίστινσον, Παιτέρη, Καρανίκα, Ζίζιτς, Γρομητσάρη, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλα, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ, Ντέλετιτς, Πίτι, Ακόστα, Κούνιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Νούσιο, Μπαργκάν και Σαχίτι.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου και θα ξεκινήσει στις 17:15. Η Λάρισα μετά από 11 αγωνιστικές βρίσκεται στην 11η θέση με ισάριθμους βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος είναι στην 8η θέση με 17 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ