Κλείνει το deal – Η ΑΕΚ παίρνει πάνω από 500.000 ευρώ, 900.000 ευρώ ο Σιμόες

Κλείνει το deal – Η ΑΕΚ παίρνει πάνω από 500.000 ευρώ, 900.000 ευρώ ο Σιμόες

Μια ανάσα από την Αλ Ουάχντα ο Σιμόες για να γίνει… Άραβας και κάτοικος Αμπού Ντάμπι.

Από την στιγμή που την περασμένη Κυριακή ο Δημήτρης Μελισσανίδης πέρασε την πόρτα των αποδυτηρίων στα Σπάτα και «τελείωσε» άμεσα τους Αντρέ Σιμόες, Τάσο Μπακασέτα και Βασίλη Λαμπρόπουλο ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση τους από την ΑΕΚ.

Και όλα δείχνουν ότι ο Σιμόες πρώτος και μάλιστα πολύ γρήγορα θα βρει αυτό που ζητά σε οικονομικό επίπεδο. Διότι η πρόταση της Αλ Ουάχντα είναι εξαιρετική για τον Πορτογάλο χαφ, μιας και προβλέπει 900.000 ευρώ ετησίως. Δηλαδή, περίπου τα διπλάσια από όσα πρότεινε η ΑΕΚ στον μάνατζερ του Κιμ Ριμπέιρο για να «δέσει» τον Σιμόες!

Έτσι το «ναι» του Σιμόες μοιάζει δεδομένο, ενώ και η πρόταση προς την ΑΕΚ κρίνεται ικανοποιητική σύμφωνα με τα δεδομένα. Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προσφέρει στην ΑΕΚ περισσότερα από 500.000 ευρώ, ενώ η Ένωση γλυτώνει επιπρόσθετα και το υπόλοιπο συμβόλαιο του Σιμόες μέχρι την λήξη της σεζόν. Οπότε το κέρδος μεγαλώνει και φέρνει στην ΑΕΚ «ζεστό» χρήμα για να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση μέσου υψηλής ποιότητας και ετοιμότητας, για να μπει άμεσα στην «κιτρινόμαυρη» ενδεκάδα αρχές του 2019.

Μάλιστα, «κιτρινόμαυροι» αξιωματούχοι αναφέρουν ότι το deal ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Αλ Ουάχντα είναι πολύ κοντά για να ολοκληρωθεί και ο Σιμόες μετά από περίπου 3,5 χρόνια να γίνει «κάτοικος» Αμπου Ντάμπι. Οπότε οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ