Οι μανατζερικές μπίζνες του Κωνσταντίνου Τσακίρη!

Οι μανατζερικές μπίζνες του Κωνσταντίνου Τσακίρη!

Η 4μελής παρουσία στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο ρόλος του Μπάλαμπαν, ο Παυλόπουλος, ο Μπόνιτς, ο Χούτος και το ταξίδι στη Ρουμανία.

Ωραίες ιστορίες παράγει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μανατζερικές ιστορίες, με ζουμί και προεκτάσεις. Πριν από λίγες ημέρες, στο ντέρμπι των ομάδων Κ20 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου διεξήχθη το παιχνίδι, κάποιες γνώριμες φιγούρες. Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, ο Μπόσκο Μπάλαμπαν, ο Εβανς Παυλόπουλος και ο Μάριο Μπόνιτς.

Μία τετράδα που επέλεξε να μείνει μακριά από τον πολύ κόσμο. Επιασε… γωνία στο γήπεδο και παρακολούθησε το παιχνίδι. Οχι τυχαία, βεβαίως. Διότι ο Κ. Τσακίρης, πέρα από τις εφοπλιστικές και άλλες δραστηριότητές του, έχει αποφασίσει να επιστρέψει δυναμικά στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανιώνιος λέγεται ότι έχει ήδη ανοίξει γραφείο μάνατζμεντ, με στόχευση στο ποδόσφαιρο, έχοντας ως άμεσους συνεργάτες τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή (και νυν ατζέντη) Λάμπρο Χούτο και τον επί σειρά ετών τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του Πανιωνίου, Εβανς Παυλόπουλο. Αλλά όπως φαίνεται, όχι μόνο αυτούς.

Διότι η παρουσία κυρίως του Μπάλαμπαν στο πλευρό του Τσακίρη, μαρτυρά τη συνεργασία τους. Με τον παλαίμαχο Κροάτη πρώην διεθνή επιθετικό να εργάζεται ως ατζέντης εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας αναπτύξει σπουδαίες επαφές και κάνοντας μεταγραφές σε ομάδες όπως η Τσέλσι. Ενώ απαρατήρητη δεν περνάει και η είσοδος του Μπόνιτς στην εξίσωση, πρώην τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, αλλά και ενδιάμεσο σχεδόν κάθε Κροάτη ποδοσφαιριστή/προπονητή που έχει έρθει στην Ελλάδα τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Ταξίδι στη Ρουμανία, σενάρια για Ντιναμό

Ο Κ. Τσακίρης δείχνει αποφασισμένος να «παίξει μπάλα» ο ίδιος στη μεταγραφική αγορά και όχι να μείνει αμέτοχος. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα είχε μεταβεί στη Ρουμανία, με σκοπό να κάνει επαφές με διάφορες ομάδες και σημαντικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου της χώρας, αλλά και για να δει εάν υπάρχει σύλλογος που να θέλει να προσλάβει τον Ακη Μάντζιο, τον οποίο εκπροσωπεί πλέον η εταιρεία του γνωστού εφοπλιστή. Ωστόσο, αυτό το ταξίδι σήκωσε αρκετή σκόνη, καθώς φούντωσε πάλι τα σενάρια που αναφέρουν ότι ο Τσακίρης ενδιαφέρεται να αγοράσει την Ντιναμό Βουκουρεστίου ή να αναλάβει το μάνατζμεντ με κάποιον τρόπο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ