Παπαδόπουλος: «Στενοχωρημένοι όπως εξελίχθηκε το ματς…»

Παπαδόπουλος: «Στενοχωρημένοι όπως εξελίχθηκε το ματς…»

Ευχαριστημένος από τη μαχητικότητα, δυσαρεστημένος από τη νέα απώλεια βαθμών, εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος.

Για μία ακόμη φορά ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να κρατήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα που είχε στα χέρια, καθώς παρότι προηγήθηκε του ΠΑΣ στα Γιάννινα, τελικά ισοφαρίστηκε, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 1-1.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε στενοχωρημένος από την εξέλιξη του σκορ, αλλά πρόσθεσε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ στη συνέντευξη Τύπου: «Σε ένα παιχνίδι που θέλαμε να πάρουμε βαθμούς, λόγω του ότι έχουμε μείνει πίσω στην βαθμολογία, όχι με καλή ψυχολογία μετά το παιχνίδι που χάσαμε στις καθυστερήσεις – προσπαθήσαμε πολύ μέσα στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την μπάλα, κινδυνεύσαμε μέσα από στατικές φάσεις, που είναι ένα πρόβλημα για εμάς. Καταφέραμε να προηγηθούμε και μετά το δικό μας γκολ, ο αντίπαλος άλλαξε σχηματισμό και έγινε πιο επιθετικός. Προσπαθήσαμε να τον περιορίσουμε, αλλάξαμε τον σχηματισμό μας εκτός του ότι δεν είμαστε πιεστικοί στο να φέρνει ο αντίπαλος την μπάλα μέσα στην περιοχή και εκεί δεχτήκαμε γκολ.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, μας αφήνει στενοχωρημένους με την έννοια ότι δεχτήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά. Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε νίκες και τρεις βαθμούς για να ανέβουμε στην βαθμολογία όμως έχω μείνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, την μαχητικότητα και κατά διαστήματα παίξαμε καλά. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι, πήραμε έναν βαθμό, να κοιτάξουμε το επόμενο και εύχομαι να είμαστε καλύτεροι, να παίξουμε καλύτερα, να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον ΠΑΣ, έχει καλή ομάδα και έναν πολύ καλό προπονητή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ