Ποτουρίδης: «Πρέπει να έχεις αρχ…α για να κερδίσεις σε τέτοιο παιχνίδι»

Ποτουρίδης: «Πρέπει να έχεις αρχ…α για να κερδίσεις σε τέτοιο παιχνίδι»

Με μια ατάκα θέλησε να να εξηγήσει για το τι χρειάστηκε ο ΟΦΗ για να κερδίσει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Ποτουρίδης.

Το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ο Γιάννης Ποτουρίδης, ο οποίος το γκολ που σημείωσε απέναντι στην ομάδα του Γιάννης Πετράκη και έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς το αφιέρωσε στην οικογένειά του, που πρόσφατα μεγάλωσε κατά ένα μέλος.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Ποτουρίδης στην κάμερα της NOVA:

«Είμαι χαρούμενος, αλλά πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα, που έπρεπε να δείξουμε καλό πρόσωπο. Πιστεύω ότι αντιδράσαμε μετά το ατυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας, που χάσαμε από δικά μας λάθη. Σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Σε ένα ακόμα ματς κινδυνέψαμε από στημένες φάσεις και σέντρες του αντιπάλου, δεν δημιούργησε φάσεις ο ΠΑΣ. Σε τέτοια ματς όμως, και συγγνώμη για την έκφραση, πρέπει να έχεις… @ρχ..δια για να το πάρεις. Εμείς μέχρι το 80’ το κρατούσαμε το αποτέλεσμα, αλλά δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε, γιατί είναι δύσκολη η συνέχεια και φοράμε βαριά φανέλα.

Δεν σκέφτηκα πως μπορούσαμε να πάθουμε ό,τι και απέναντι στον Άρη, αν το σκεφτείς κάνεις λάθος και αυτό θα σε καταβάλει. Είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να προσέχουμε σε κάθε λεπτό ξεχωριστά και να δίνουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, ώστε να παίρνει η ομάδα βαθμούς.

Σίγουρα ο βαθμός μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός. Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, τώρα έχουμε δύσκολο αγώνα στην έδρα μας και πρέπει να δώσουμε το 101% για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις, που δεν αρμόζουν στην ομάδα.

Ευχαριστώ τη γυναίκα μου για το υγιέστατο μωράκι μας. Της αφιερώνω το γκολ μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ