Τα πλάνα του Δώνη για το Βικελίδης

Τα πλάνα του Δώνη για το Βικελίδης

Προς τετράδα στην άμυνα, ποιος θα βάλει στηρίγματα στον Μακέντα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (19:00), σε αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αποστολή του τριφυλλιού δεν είναι εύκολη, αλλά η ομάδα του Δώνη θέλει να πάρει για πολλούς λόγους το διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ώστε να ανεβάσει κι άλλο την ψυχολογία του και παράλληλα να πάρει καλύτερη θέση στη μάχη για μια θέση στην πεντάδα.

Ο Γιώργος Δώνης συνηθίζει να κρατά κλειστά τα χαρτιά του, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα προτιμηθεί ένα σύστημα με 4 πίσω, 3 στον άξονα και τον Μακέντα στην κορυφή με στήριγμα τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη. Ο Σωκράτης Διούδης επιστρέφει και παίρνει θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τους Οικονόμου – Κολοβέτσιο δίδυμο σέντερ μπακ, τον Ινσούα αριστερά και τον Γιόχανσον δεξιά.

Στον άξονα, εφόσον προτιμηθεί το 4-3-3, θα τοποθετηθούν οι Κουρμπέλης – Κάτσε – Δώνης, με τους Χατζηγιοβάνη – Μπουζούκη στα «φτερά» και τον Μακέντα στην κορυφή. Όμως, σε περίπτωση που ο Δώνης κάνει την έκπληξη και παρατάξει την ομάδα με τριάδα στόπερ (3-4-1-2), τότε ένας από τους τρεις του άξονα θα δώσει τη θέση του στον Πούγγουρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ