Αυτός είναι ο αντί-Γιαννούλης για τον Ατρόμητο, συνιδιοκτησία με ΠΑΟΚ για τον Ουάρντα

Αυτός είναι ο αντί-Γιαννούλης για τον Ατρόμητο, συνιδιοκτησία με ΠΑΟΚ για τον Ουάρντα

Αυτός είναι ο Αυστραλός ομογενής άσος που θα καλύψει το κενό του Δημήτρη Γιαννούλη στον Ατρόμητο. Τι αξιώνουν στο Περιστέρι για την υπόθεση Αμρ Ουάρντα.

Περίπου 500 χλμ έχει να διανύσει ο Δημήτρης Γιαννούλης που ετοιμάζει τα πράγματά του για την συμπρωτεύουσα. Η επιστροφή δεν έγινε το καλοκαίρι, όπως αρχικά αναμενόταν, μπαίνει όμως τώρα σε εφαρμογή και πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο αριστερός μπακ που αγωνίζεται από τη σεζόν 2017/2018 στον Ατρόμητο, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, θα επιστρέψει στην Τούμπα και θα γίνει η δεύτερη επιλογή πίσω από τον Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ως εκ τούτου, οι Περιστεριώτες καλούνται να βρουν τον αντικαταστάτη ενός βασικότατου τα τελευταία χρόνια γραναζιού της μηχανής τους. Όλα δείχνουν όμως, πως τον έχουν ήδη βρει! Το όνομα αυτού;  Άλεξ Γκέρσμπαχ. Ο τυπάκος αυτός, με το όνομα… γλωσσοδέτη, μπορεί να είναι άγνωστος  στο ευρύ κοινό έχει όμως (με βάση την ηλικία του) μια αξιοπρόσεκτη καριέρα σε Αυστραλία (Σίντνεϊ), Γαλλία (Λανς), Νορβηγία (Ρόζενμποργκ).

Είναι 21 ετών, βλέπει τον κόσμο από το 1, 81, είναι διεθνής με τους «Socceroos», έχει ελληνικό διαβατήριο και αυτήν την στιγμή βρίσκεται στις υπηρεσίες της Ρόζενμποργκ. Ο γεννημένος στο προάστιο Όμπερν της Αυστραλίας αριστερός μπακ, που είχε απασχολήσει και τον Παναθηναϊκό στο πρόσφατο παρελθόν, θα είναι εκτός απροόπτου ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Γιαννούλη για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ατρόμητου. Ο νεαρός άσος, το περασμένο καλοκαίρι είχε επισκεφθεί τη χώρα μας για διακοπές. Τώρα θα αναγκαστεί ξανά, να διανύσει 13.578 χλμ(!) για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για την καριέρα του!

Ατρόμητος, ΠΑΟΚ και στη… μέση ο Αμρ Ουάρντα

Μπορεί η «φυγή» του Δημήτρη Γιαννούλη να… αποδυναμώνει την ασπρόμαυρη παροικία του Ατρόμητου, όμως κάποιος άλλος θα κάνει το αντίθετο δρομολόγιο για να επέλθει έτσι και πάλι μια άτυπη ισορροπία. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων εξάλλου παραμένουν άριστες.  Ο λόγος για τον Αιγύπτιο διεθνή άσο, Αμρ Ουάρντα, που φαίνεται πως θα γυρίσει στα αγαπημένα του Δυτικά Προάστια.

Εκεί που τη σεζόν 2017/2018 διέπρεψε με τη φανέλα του Ατρόμητου, με τις εμπνεύσεις και τις… φιγούρες του εντός αγωνιστικού χώρου (ενίοτε και εκτός αυτού) έκανε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα να παραμιλά. Στον Ατρόμητο βέβαια δεν θέλουν να τον αποκτήσουν εκ νέου ως δανεικό. Το «comeback» του θα υλοποιηθεί μόνο αν οι ιθύνοντες των Περιστεριωτών καταφέρουν να βάλουν σε εφαρμογή, αυτό που έχουν κατά νου. Δηλαδή, ένας καθεστώς συνιδιοκτησίας. Στο Περιστέρι στοχεύουν σε μια συμφωνία συνιδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Το αν θα μπορέσουν να καλύψουν το ποσό για ένα τέτοιο deal, θα φανεί άμεσα.

Ωστόσο για τον παίκτη η υπόθεση είναι ειλημμένη αφού ουδέποτε στην Τούμπα αισθάνθηκε όπως στο Περιστέρι. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ποτέ δεν τον εμπιστεύτηκε στο 100% και παρότι τις τελευταίες εβδομάδες ο Αιγύπτιος συμπεριλαμβάνεται στις αποστολές της ομάδας, κατ’ ουσίαν έχει τεθεί στο περιθώριο και αναζητά την «γιατρειά» του στο σύλλογο που κατά γενική ομολογία απασχολούσε μόνο για όσα έκανε εντός των τεσσάρων γραμμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ