Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης επικράτησαν των Ξάνθης και Λεβαδειακού αντίστοιχα ενώ το Άρης – Παναθηναϊκός έληξε ισόπαλο. Ας δούμε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague.

Στο πρώτο ματς της ημέρας χρονικά, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε πολύ σημαντικό διπλό (2-0) επί του Λεβαδειακού με τα γκολ των Τόνσο και Φερνάντες, με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 παίκτες από το 50’ με το σκορ στο 0-0. Απομακρύνονται σταδιακά από τη ζώνη του υποβιβασμού οι Αρκάδες.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Άρης έχασε πέναλτι, προηγήθηκε (πεν. Γιουνές), είχε και δοκάρι, αλλά ο Παναθηναϊκός απέδρασε από το Κλ. Βικελίδης με την ισοπαλία (1-1) με πέναλτι αλά Πανένκα του Χατζηγιοβάννη στο 90+3’.

Τέλος η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, με τους κιτρινόμαυρους να εξουδετερώνουν την Ξάνθη και να παίρνουν τη νίκη με 2-0 με τα γκολ των Πόνσε και Λιβάγια.

Λαμία-ΠΑΟΚ (19:00) και Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (19:30) τα ματς που ρίχνουν την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Superleague, αύριο Δευτέρα (3/12). Μέχρι τότε, ας δούμε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος.

*Ο ΠΑΟΚ «κουβαλάει» αφαίρεση δύο βαθμών (-2) από το περσινό πρωτάθλημα.

**Ο Παναθηναϊκός έχει και αυτός αφαίρεση 6 βαθμών (-6) από την περσινή σεζόν.

***Η ΑΕΚ έχει δεχτεί ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών, από τα επεισόδια στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ