Τα 2/3 των γκολ του ΠΑΟ στο δεύτερο ημίχρονο!

Τα 2/3 των γκολ του ΠΑΟ στο δεύτερο ημίχρονο!

Ο Παναθηναϊκός έχει σημειώσει τα 14 από τα 21 γκολ στο β' 45λεπτο. Δώδεκα στο τρίτο ημίωρο, τα έξι μετά το 88'!

Μία ακόμα απόδειξη της μαχητικότητας και της καλής φυσικής κατάστασης του Παναθηναϊκού αποτελεί και το σκοράρισμα.

Οι «πράσινοι» στο «Κλ. Βικελίδης» έφτασαν τα 21 γκολ και τα 14 εκ αυτών, τα 2/3 του συνόλου έχουν επιτευχθεί στο δεύτερο ημίχρονο. Τα έξι , μάλιστα, από το 88ο λεπτό και μετά! Αν και απολύτως καθοριστικά ήταν τα δύο, τα πέναλτι με Άρη (93’) και Τρίπολη (91’) που έδωσαν δύο βαθμούς. Σημαντικά φυσικά για να μην έχει άγχος μέχρι το τελευταίο σφύριγμα ήταν και τα γκολ με ΑΕΛ, Λαμία.

Ο Γιόχανσον με τον Απόλλωνα έκανε στο 92’ το 5-1 και ο ίδιος στο ματς με τον Λεβαδειακό στο 93’ διαμόρφωσε το 3-0. Στο 89’ ο Χατζηγιοβάνης με την ΑΕΛ πέτυχε το τελικό 1-3 και τελείωσε τους «βυσσινί» και ο Κουρμπέλης στο 88’ έκοψε κάθε ελπίδα της Λαμίας σημειώνοντας το τελικό 3-1.

Στο τελευταίο ημίωρο, ο Παναθηναϊκός πέτυχε ακόμα πέντε σημαντικά τέρματα κι ένα… αδιάφορο. Στο 69’ σκόραρε και πήρε τη νίκη εναντίον της Ξάνθης με γκολ του Μπουζούκη. Στο 70’ ο Εμμανουηλίδης πέτυχε το κρίσιμο 2-1 επί της Λαμίας. Στη Λάρισα ο Γιόχανσον με μία απίστευτη ατομική ενέργεια έκανε το 0-2 στο 63’. Ο Χατζηθεοδωρίδης, επίσης, στο 72’ χάρισε τη νίκη στο «τριφύλλι» στο ματς με τον Πανιώνιο και φυσικά ο Κάτσε στο 61’ πέτυχε τα θαυμάσιο γκολ στο Φάληρο. Στο 62’ ο Ινσούα έκανε τα 4-0 με τον Απόλλωνα. Στο δεύτερο ημίχρονο έχουν σκοράρει ακόμα οι Μακέντα (59’ με ΠΑΣ Γιάννινα), Κουρμπέλης (3-0 με Απόλλωνα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ