Παναθηναϊκός: Ευκαιρία για Αποστολάκη, θεραπεία για τρεις

Παναθηναϊκός: Ευκαιρία για Αποστολάκη, θεραπεία για τρεις

Οι Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Μουνιέ ξεκίνησαν θεραπεία. Χρόνο με Ιεράπετρα παίρνει ο Αποστολάκης.

Ο Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος υπέστη θλάση και θα χάσει σίγουρα το ματς με τον ΟΦΗ, ενώ είναι αμφίβολος γι’ αυτό με τον Ατρόμητο, ξεκίνησε θεραπεία. Το ίδιο έκαναν και οι Μουνιέ, Κουλιμπαλί, με τον τελευταίο να κάνει αγώνα δρόμου, μήπως και προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που είναι τραυματίες οι Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς κυπέλλου της Τετάρτης με την Ιεράπετρα ο Κώστας Αποστολάκης. Ο 19χρονος δεξιός μπακ χαφ του Παναθηναϊκού και γιος του παλαίμαχου άσου της ομάδας Στράτου Αποστολάκη είχε ξεκινήσει στο πρώτο παιχνίδι του θεσμού με τον Παναιτωλικό. Ήταν, μάλιστα, πολύ καλός στο δεύτερο ημίχρονο και είχε την ασίστ στο γκολ, που σημείωσε ο Μακέντα.

Ο Δώνης θα του δώσει, λοιπόν, νέα ευκαιρία. Μοιάζει δύσκολο  να τον εμπιστευτεί και με τον ΟΦΗ, αλλά είναι πιθανό να τον έχει στην αποστολή. Όσον αφορά την προπόνηση της Δευτέρας, όσοι έπαιξαν με τον Άρη έκαναν αποθεραπεία. Για του υπόλοιπους το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Την Τρίτη οι «πράσινοι» θα γυμναστούν στις 17.00 και κατόπιν θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με την Ιεράπετρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ