Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Σε καλό απόγευμα βρέθηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Κορυφαίοι οι Σα και Ποντένσε.

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό για 90+ λεπτά στο Καραϊσκάκης, κατάφερε όμως να δυσκολέψει τον εαυτό του (2-1). Διαβάστε την κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς!

Σα: Για ακόμα μια φορά στάθηκε στο ύψος του ο Πορτογάλος πορτιέρε, όποτε χρειάστηκε να επέμβει δήλωσε «παρών». Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ του Παναιτωλικού.

Ομάρ: Δραστήριος και κινητικός σε όλο το παιχνίδι, συνεργάστηκε άψογα με τον Ποντένσε, ενώ ανταποκρίθηκε και όταν ο προπονητής του, του ζήτησε να προωθηθεί.

Σισέ: Δεν είχε πολύ δύσκολο απόγευμα καθώς ο Παναιτωλικός απειλούσε κυρίως με μακρινά σουτ και δεν επιχειρούσε να βάλει την μπάλα στην περιοχή.

Βούκοβιτς: Ισχύει το ίδιο με τον Σενεγαλέζο διεθνή, αν και μπορούμε να του χρεώσουμε το «τσίμπημα» της μπάλας που κάνει ο Καμαρά στη φάση του γκολ των φιλοξενούμενων.

Κούτρης: Καλή εμφάνιση από τον διεθνή πλέον άσο. Έτρεχε πάνω κάτω, κάλυψε σωστά την πτέρυγά του, πίεσε ψηλά όποτε χρειάστηκε έκανε και 2-3 πολύ καλές ενέργειες στην επίθεση

Γκιγιέρμε:  Καλός ο Βραζιλιάνος χαφ. Ειδικά όσο κυλούσαν τα λεπτά και έβρισκε τις ισορροπίες του με τον Μαντί Καμαρά.

Καμαρά: Έτρεξε πολύ όπως συνηθίζει. Δεν είχε πρόβλημα να ελέγξει μαζί με τον Γκιγιέρμε το χώρο του κέντρου.

Φορτούνης: Δεν ήταν σε καλό φεγγάρι ο ηγέτης του Ολυμπιακού, οι οποίος φέτος μας έχει συνηθίσει σε πολύ υψηλό τέμπο. Σήμερα έμεινε στα χαμηλά.

Ποντένσε: Με διαφορά ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο, ανεξαρτήτως του τέρματος ήταν μόνιμη απειλή για την εστία του Κυριακίδη και συνεχής πονοκέφαλος για τους αμυντικούς του Παναιτωλικού.

Ναουέλ: Δεν εντυπωσίασε, όμως έκανε κάποιες καλές ενέργειες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Γκερέρο: Άψογος τακτικά, κράτησε τη θέση του στα χαφ, μάρκαρε αποτελεσματικά σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες, με 1-2 εξαιρετικά τάκλιν, ενώ βοήθησε πολύ και στην καλή κυκλοφορία της μπάλας του Ολυμπιακού

Νάτχο: Ήρεμη δύναμη ο Ισραηλινός, για όσο αγωνίστηκε μοίρασε ωραία την μπάλα έχοντας πλήρη εικόνα του παιχνιδιού της ομάδας του.

Μπουχαλάκης: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Τοροσίδης: Επαγγελματική εμφάνιση από τον αρχηγό της εθνικής που δεν είχε κι αυτός εύκολο απόγευμα στο Φάληρο με τον Παναιτωλικό να επιτίθεται ελάχιστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ