Μαρτίνς: «Η κούραση μας στέρησε ακόμα περισσότερα γκολ»

Μαρτίνς: «Η κούραση μας στέρησε ακόμα περισσότερα γκολ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 επί του Παναιτωλικού, στάθηκε στην κούραση της ομάδας του που δεν την άφησε να σκοράρει περισσότερα τέρματα κόντρα στην ομάδα του Δέλλα.

Ο Ολυμπιακός έκανε σούπερ ξεκίνημα με δύο γκολ στα πρώτα 25’ της αναμέτρησης, αλλά από εκεί και πέρα δεν κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμά του ακόμα και στα 40 σχεδόν λεπτά που ο Παναιτωλικός έπαιζε με 10 παίκτες, με αποτέλεσμα να πάρει τελικά αγχωτική νίκη με 2-1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το ματς και δήλωσε ικανοποιημένος από το καλό ξεκίνημα, ενώ απέδωσε στην κούραση την δυστοκία που εμφάνισε ο Ολυμπιακός στην τελική προσπάθεια, από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων.

«Είναι καλό ότι ξεκινήσαμε με ένα γρήγορο γκολ. Επιβληθήκαμε στον αντίπαλο και βάλαμε δύο γκολ στο πρώτο μέρος, ενώ μπορούσαμε κι άλλα. Στο δεύτερο φάνηκε η μεγάλη κούραση των ποδοσφαιριστών. Έτσι, αν και είχαμε την υποχρέωση για περισσότερα γκολ λόγω του παίκτη παραπάνω, δεν την εκπληρώσαμε. Παραμένει πολύ κοντά ο Ατρόμητος. Είναι κι άλλες ομάδες που πρέπει πάντα να υπολογίζεις, όπως η ΑΕΚ κι ο Παναθηναϊκός. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας και να συνεχίσουμε να νικάμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ