Ψηφίστε τον MVP της 12ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 12ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Μέσω του γκάλοπ που διενεργεί to10.gr μπορείτε να ψηφίζετε τον MVP της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ολοκληρώθηκε και η 12η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και εσείς έχετε τη δυνατότητα να αναδείξετε τον κορυφαίο παίκτη της εβδομάδας. Ντανιέλ Ποντένσε, Φερνάντο Βαρέλα, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Μίγκεν Μπάσα, Εζεκιέλ Πόνσε και Μάρκο Νούνιτς, είναι οι έξι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε to10.gr και τους οποίους μπορείτε να ψηφίζετε ως MVP με την ψήφο σας.

Ντανιέλ Ποντένσε
Ο Πορτογάλος, ακραίος επιθετικός ήταν ο κορυφαίος του αγώνα του Γ. Καραϊσκάκης στο 2-1 του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού. Με το γρήγορο γκολ που σημείωσε (11′) άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη για την ομάδα του, ενώ και στη συνέχεια ήταν πολύτιμος για εκείνη αποτελώντας διαρκή απειλή για την αντίπαλη άμυνα με τις εμπνεύσεις του.

Φερνάντο Βαρέλα
Σε ένα ματς που εξελίχθηκε ως πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟΚ, ο στόπερ απο το Πράσινο Ακρωτήρι αποδείχθηκε καθοριστικός. Τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά έστω κι αν η επίθεση δεν είναι ο… τομέας του. Πέτυχε στο 54′ το μοναδικό γκολ (1-0) στο παιχνίδι Λαμίας και επιπλέον βοήθησε σημαντικά ώστε ο δικέφαλος να μην δεχθεί κάποιο τέρμα και να φύγει με ένα πολύτιμο «τρίποντο».

Τάσος Χατζηγιοβάνης
Αν και άπειρος δεν δίσταστε να αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αρη στο Βικελίδης. Με αριστοτεχνική εκτέλεση α λα Πανένκα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να χαρίσει έναν σπουδαίο βαθμό στον Παναθηναϊκό μέσα σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος όπως είναι η έδρα των κίτρινων.

Μίγκεν Μπάσα
Ο Αλβανός μέσος πραγματοποίησε την κορυφαία, ίσως, εμφάνισή του με τη φανέλα του Άρη. Μαζί με τον Σιώπη «κατάπιαν» την μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, έκλεβε μπάλες και προωθούσε σωστά τη μπάλα προς την επίηθεση. Γενικότερα θύμισε τον παίκτη που έκανε σημαντική καριέρα για μια δεκαετία στα ιταλικά γήπεδα.

Εζεκίελ Πόνσε
Ο Αργεντινός σέντερ φορ σκόραρε στο 8ο λεπτό κάνοντας πιο εύκολα τα πράγματα προκειμένου η ΑΕΚ να επικρατήσει με 2-0 επί της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ. Γενικότερα πρέσαρε παντού, κυνηγούσε όλες τις φάσεις και ήταν και μέσα σ’ όλες τις καλές προσπάθειες της Ενωσης.

Μάρκο Νούνιτς
Η ΑΕΛ πήρε μια εντυπωσιακή νίκη με 4-2 επί του Πανιωνίου στο AEL FC ARENA και ο Σλοβένος επιθετικός ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των Θεσσαλών. Σημείωσε δύο γκολ, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του στο 14′ και το τελευταίο στο 64′, ολοκληρώνοντας το μεγάλο «τρίποντο» για εκείνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ