Ο Jogo: «Οι έντεκα προτάσεις για Ερνάνι, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ»

Ο Jogo: «Οι έντεκα προτάσεις για Ερνάνι, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ»

Η πορτογαλική εφημερίδα Ο Jogo αναφέρει πως ο εξτρέμ της Πόρτο απάντησε αρνητικά σε προτάσεις ερυθρόλευκων, κιτρινόμαυρων αλλά και άλλων συλλόγων για να μείνει στην Πόρτο.

Ο Ερνάνι αγωνίστηκε στην χώρα μας με την φανέλα του Ολυμπιακού πριν από τρία χρόνια και σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Πορτογάλος μέσος των «δράκων» απασχόλησε ξανά τους πειραιώτες αλλά και την ΑΕΚ.

Μάλιστα η πορτογαλική εφημερίδα O jogo αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ πως η Πόρτο είχε δεχθεί πολλές προτάσεις για την παραχώρηση του Ερνάνι. Με βάση λοιπόν τις σχετικές πληροφορίες οι «δράκοι» είχαν στα χέρια τους έντεκα προτάσεις για τον 27χρονο ακραίο επιθετικό.

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν μάλιστα ότι Ολυμπιακός και ΑΕΚ ήταν μεταξύ των ομάδων που έκαναν πρόταση για την απόκτηση του παίκτη, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα υπήρξαν προτάσεις ύψους δύο εκατ. ευρώ τον χρόνο για τον Ερνάνι.

Οι ομάδες που αναφέρει η O Jogo ότι έκαναν πρόταση για την απόκτηση του Ερνάνι είναι οι ακόλουθες: Μπούρσασπορ και Κασίμπασα (Τουρκία), Λεβάντε (Ισπανία), Ρεν και Μπορντό (Γαλλία), ΑΕΚ και Ολυμπιακός (Ελλάδα), Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία), Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία), καθώς και ένας σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία και άλλος από την Κίνα.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο τρέφει μεγάλη εκτίμηση στον Ερνάνι και θεωρεί ότι η Πόρτο πρέπει να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ