Ανακοίνωσε Μάντζιο ο Πανιώνιος

Ανακοίνωσε Μάντζιο ο Πανιώνιος

Την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου ανέλαβε και επίσημα ο Άκης Μάντζιος , όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Προπονητής του Πανιωνίου είναι και επίσημα ο Άκης Μάντζιος με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να ανακοινώνει την πρόσληψη του.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους «κυανέρυθρους» και το μόνο που έλειπε ήταν η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο και τον βοηθό προπονητή Γιώργο Χωριανόπουλο.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Ζαμάνης παρουσίασε σήμερα (04/12), πριν την προπόνηση, τον νέο προπονητή και τον άμεσο συνεργάτη του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τονίζοντας: “Πρόκειται για έναν προπονητή που προέρχεται από την οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ο οποίος ήταν μέλος της χρυσής ομάδας που κατέκτησε το κύπελλο του 1998. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το DNA του συλλόγου και πιστεύω ότι θα αξιοποιήσει κατάλληλα όλο το υλικό της ομάδας”.

Ο νέος τεχνικός, Απόστολος Μάντζιος, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας και ξεκίνησε την προετοιμασία για την προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα super League Σουρωτή. Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ για την αναμέτρηση της Δευτέρας (10/12 19:30) δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Τσιλούλης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ