Καρύδας: «Μπορεί να πετύχει στον ΠΑΟΚ ο Μελιόπουλος»

Καρύδας: «Μπορεί να πετύχει στον ΠΑΟΚ ο Μελιόπουλος»

Ο νεαρός παίκτης που απέκτησε ο Δικέφαλος από την Ξάνθη αναδείχθηκε στις Ακαδημίες του έμπειρου γυμναστή

Ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει τον Νίκο Μελιόπουλο της Ξάνθης, ο οποίος είχε κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κουλούρας, κοντά στη Βέροια. Υπεύθυνος εκεί είναι ο Νίκος Καρύδας, ο οποίος έχει περάσει από τον Δικέφαλος ως γυμναστής με προπονητές τους Δερμιτζάκη, Χάβο και Μπόλονι.

Μιλώντας στο «Metropolis 95.5» τόνισε ότι οι άνθρωποι του Δικέφαλου απέρριψαν στο παρελθόν τον ποδοσφαιριστή, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί.

Αρχικά επισήμανε: «Ο Μελιόπουλος είναι βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων K19. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε σε μικρή ηλικία στην Ακαδημία που είχα, τον ΠΑΟΚ Κουλούρας, και από εκεί πήρε μεταγραφή στην Ξάνθη. Έχουμε ζήσει δηλαδή όλη μικρή του ποδοσφαιρική ηλικία».

Για το αν πέρασε καθόλου από τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι είχε συμμετάσχει σε ένα τουρνουά στο εξωτερικό γύρω στο 2011 ή 2012 αλλά δεν είχε ικανοποιήσει τους ανθρώπους τους ΠΑΟΚ. Ήταν από τις επιλογές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αλλά δεν ξέρω γιατί δεν τελεσφόρησε τότε η υπόθεση. Γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ πληρώνει ένα λάθος των ανθρώπων του: «Δε νομίζω πως πρόκειται για λάθος διότι στις μικρές ηλικίες είναι πολλά τα κριτήρια για να ξεχωρίσεις και να αναδείξεις ένα ταλέντο. Φανταστείτε ότι χιλιάδες παιδιά μπορεί να έχουν το ίδιο ταλέντο αλλά όχι την προσωπικότητα και τη θέληση για να εξελιχθούν. Είναι παράγοντες που μπορεί να μη φανούν. Το σημαντικό είναι ότι είναι ένα παιδί που εδώ και τρία χρόνια συμμετέχει σε προετοιμασία επαγγελματικής ομάδας όπως η Ξάνθη, πήρε την ευκαιρία του και την έπιασε από τα μαλλιά. Δε θέλω να ξεχάσω και τα υπόλοιπα παιδιά που βρίσκονται στις εθνικές ομάδες και περιμένουν την ευκαιρία τους. Νομίζω ότι εφόσον έχει γίνει η μεταγραφή, είναι πολύ σημαντικό για έναν 18χρονο ποδοσφαιριστή να πηγαίνει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα αλλά να έχει και προοπτική να αγωνιστεί γιατί μόνο στην Ελλάδα δεν δείχνουμε εμπιστοσύνη στους νεαρούς ποδοσφαιριστές».

Για το αν μπορεί ο Μελιόπουλος να πετύχει στον ΠΑΟΚ: «Ανεπιφύλακτα, λέω πως ναι. Ξέρω την προσπάθεια που καταβάλλει, είναι ένα παιδί που πραγματικά έχει δουλέψει το ταλέντο του γιατί σήμερα δεν είναι το μοναδικό προσόν που αρκεί. Αυτό που πρέπει να ξέρουμε είναι ότι ένα ταλέντο θα ξεχωρίσει με τη δουλειά και χωρίς αυτή δε θα κάνει τίποτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ