ΑΕΚ: Τα μυστικά ταξίδια του «Λύμπε» στην Ευρώπη

ΑΕΚ: Τα μυστικά ταξίδια του «Λύμπε» στην Ευρώπη

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ταξίδεψε σε Γερμανία, Ιταλία και Πορτογαλία για ποδοσφαιριστές, τσέκαρε στόχους και η ΑΕΚ ασχολείται με όσους ξεχώρισε.

Οι μεταγραφικές ανάγκες της ΑΕΚ από τον Σεπτέμβριο ήταν δεδομένες. Στην πορεία διαφοροποιήθηκαν, αλλά ως μόνο ως προς τον αριθμό και όχι ως προς τις θέσεις. Εκεί που η ΑΕΚ αναζητούσε έναν χαφ για να «γεμίσει» τον άξονα της, τώρα με Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο εκτός ομάδας προχωρά σε διαφορετικό πλαίσιο. Έτσι αναζητά ένα χαφ άμεσα για τη βασική 11αδα της με τον Αργεντίνο Αρέγκι να είναι μια περίπτωση που έχει προκριθεί από τους ανθρώπους της, αλλά και ακόμη έναν για να πλαισιώσει τους Γαλανόπουλο και Αλεφ σε πρώτη φάση με δεδομένη την μέτρια και προβληματική εικόνα του Μοράν. Επίσης, αναζητά και εξτρέμ για να γεμίσει τις λύσεις της από τα άκρα, ενώ πάντα ρίχνει και ματιές για δεξί μπακ στην μετά-Γκάλο εποχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «to10», ο Νίκος Λυμπερόπουλος μέσα στο προηγούμενο δίμηνο ταξίδεψε σε ευρωπαϊκές χώρες για παίκτες. Αναλυτικότερα ο «Λύμπε» βρέθηκε σε Γερμανία, Ιταλία και Πορτογαλία για ποδοσφαιριστές που είχε ξεχωρίσει η ΑΕΚ και έκανε τις απαραίτητες επαφές. Αγορές που εύκολα βρίσκεις αρκετές και πολύ καλές περιπτώσεις και έτσι φαίνεται ότι ισχύει και τώρα με τον τεχνικό διευθυντή των «κιτρινόμαυρων». Έτσι η ΑΕΚ έχοντας τσεκάρει αυτές τις αγορές προχωρά δυναμικά μέσα στον Δεκέμβριο για να κλείσει τα κενά της και από αρχές Γενάρη οι παίκτες να είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Και ειδικότερα η αγορά της Πορτογαλίας πάντα έχει για την ΑΕΚ αρκετές καλές λύσεις και υπάρχει σαφής προτίμηση προς τα εκεί. Οι τιμές είναι χαμηλές και μπορείς να βρεις αυτό που θες, δίχως να… ξηλωθείς. Και κάπως έτσι η ΑΕΚ βρήκε το λαχείο του Αντρέ Σιμόες το 2015 (ελεύθερος από την Μορεϊρένσε), τον Ελντερ Μπαρμπόσα στην Β’ εθνική, αλλά και τον Βραζιλιάνο Αλεφ μέσω Μπράγκα τον πήρε παρότι τον είχε δει στην Κύπρο. Οπότε σε πρώτο βαθμό η Πορτογαλία θα έχει προτιμήσεις, αν και η ΑΕΚ δείχνει διάθεση να… ανοίξει τον κύκλο των αγορών της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ