Ιορδανίδης: «Η φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν τόσο βαριά που έπρεπε να κερδίζουμε παντού»

Ιορδανίδης: «Η φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν τόσο βαριά που έπρεπε να κερδίζουμε παντού»

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης υποστήριξε πως ναι μεν ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που είναι προβλέψιμη, αλλά ξέρει να κερδίζει τα παιχνίδια, ενώ θεωρεί ο Δικέφαλος θα είναι η ομάδα που θα σηκώσει το φετινό πρωτάθλημα.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου Μιχάλης Ιορδανίδης με δηλώσεις του μίλησε για το αξέχαστο παιχνίδι του Δικέφαλου με τον Ολυμπιακό στις Σέρρες. Σχολίασε επίσης στον «Fair Play» την κατάσταση του φετινού ΠΑΟΚ, τον Μελιόπουλο, τον Λημνιό αλλά και την Εθνική Ελπίδων.

Αρχικά θυμήθηκε το 6-1 του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στις Σέρρες λέγοντας τα εξής:

«Αυτό που θα μείνει είναι ότι είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό. Το δεύτερο είναι ότι ήταν σε ουδέτερο γήπεδο και μάλιστα υπό βροχή και το τρίτο ήταν ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Ολυμπιακός είχε πάρει ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στην Ελλάδα σε σχέση με εμάς οπού οι παίκτες ήταν νεαροί. Πραγματικά ήταν μία αξέχαστη νίκη οπού μπορέσαμε να κατατροπώσουμε έναν Ολυμπιακό οπού είχε όλα τα αστέρια του.

Ο Λίμπερετς ήταν ένας προπονητής που δούλευε με όλους τους ποδοσφαιριστές, αυτό που έλεγε σε μένα ήταν ότι ο Μπάνον θα φύγει κάποια στιγμή γιατί μεγάλωσε, οπότε εσύ είσαι το μέλλον του ΠΑΟΚ, πάντα θα σε υπολογίζω και θα παίζεις, να είσαι έτοιμος. Όταν μπήκα εγώ ήμουν έτοιμος να προσφέρω, έκανα δύο ασίστ στον Μπορμπόκη. Ήμασταν μία ομάδα δουλεμένη και μέσα σε μικρό διάστημα μπόρεσαν γρήγορα να αφομοιώσουν αυτά που ζητούσε ο προπονητής. Μετά την λήξη έγινε πανζουρλισμός, εμείς ήμασταν νέοι ποδοσφαιριστές οπότε δεν μπορούσαμε να το διαχειριστούμε αλλά όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζεις παντού, πάντα αυτή ήταν η σκέψη. Είχαμε μεγάλη ψυχολογία».

Για την τωρινή κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό ρόστερ. Πάνω από όλα μετράει η διοίκηση, γιατί όλα είναι τακτοποιημένα. Το πρωτάθλημα θεωρώ ότι θα το πάρει, έχει μία ομάδα η οποία μπορεί να είναι προβλέψιμη αλλά είναι μία ομάδα που ξέρει να κερδίζει. Τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει πολύ ο Ολυμπιακός, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα ενισχυθεί και άλλο τον Ιανουάριο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα πιο σταθερή, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα. Τώρα όλα το βάρος πέφτει στους ποδοσφαιριστές, γιατί το να παίρνεις δύο πρωταθλήματα είναι πολύ λίγα για το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ».

Για τον Μελιόπουλο: «Είναι ένα παιδί που δείχνει ότι μπορεί να κάνει την διαφορά. Είναι ένα ψηλό, δυνατό παιδί που μπορεί να παίξει στόπερ αλλά και αμυντικό χαφ. Παίζει στην Ξάνθη, βλέπουμε ότι παίζει και βασικός κάποιες φορές. Σίγουρα όμως το να φύγει από την Ξάνθη και να έρθει στον ΠΑΟΚ να παίξει βασικός είναι δύσκολο, ωστόσο με την ανάλογη διαχείριση που θα δεχτεί έχει όλα τα φόντα για να διακριθεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ».

Για τον Λημνιό: «Τον έχουμε στην Εθνική Ελπίδων και η τριπλέτα μπροστά είναι Λημνιός-Κουλούρης και Λάμπρου, τρεις πολύ καλοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο Λημνιός είναι ένα παιδί το οποίο ακούει τι τον λέει ο προπονητής του. Είναι ένα παιδί που δουλεύει τακτικά, ακούει τον προπονητή είναι δεκτικός και παράλληλα είναι ένας πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής. Από την άλλη ένας ποδοσφαιριστής που πηγαίνει πάνω κάτω στον αγωνιστικό χώρο όταν παίρνει την μπάλα ορισμένες φορές είναι κουρασμένος γιατί το βασικό προσόν του Λημνιού είναι η ταχύτητα. Πρέπει να πάρει έδαφος, θεωρώ ότι σε 1-2 χρόνια θα αποκτήσει την αυτοπεποίθηση για να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του, ακόμα δεν έχει δώσει το 100% των δυνατοτήτων του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ