Λάμπρου : «Δεν είναι αυτοσκοπός να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Λάμπρου : «Δεν είναι αυτοσκοπός να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Ο Λάζαρος Λάμπρου παραχώρησε συνέντευξη σε ολλανδικό Μέσο και τόνισε πως έφυγε νωρίς μακριά από την οικογένειά του γιατί «ήμουν τρελός με το ποδόσφαιρο», ενώ δήλωσε πως δεν είναι αυτοσκοπός να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Ο Λάζαρος Λάμπρου, ο οποίος έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στη Φορτούνα Σιτάρντ, μίλησε για το πώς βιώνει την ποδοσφαιρική (και μη) ζωή του εκτός της Ελλάδας, τις διαφορές που εντοπίζει μεταξύ Θεσσαλονίκης και Μπρόνσουμ, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει όσα έγιναν στο περσινό ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα. Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί στην Ελλάδα της κρίσης και στο αν αποτελεί στόχο να επιστρέψει στον Δικέφαλο του Βορρά, εξηγώντας τον τρόπο που βλέπει την κατάσταση.

Με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ, ο 20χρονος έχει προλάβει να μετρήσει 12 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ. Από τον ΠΑΟΚ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2017, έναντι 300.000 ευρώ από τον Ηρακλή και για τον επόμενο ενάμιση χρόνο είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά, όσα είπε στην ιστοσελίδα Limburger της Ολλανδίας:

Για την οικογένειά του και τα χρόνια μακριά της: «Μου φώναζε διαρκώς. Από πολύ νωρίς έφυγα από την οικογένειά μου, αλλά δεν με πείραζε γιατί ήμουν τρελός για το ποδόσφαιρο. Για τους δικούς μου ήταν περισσότερο δύσκολο παρά για εμένα, γιατί ανησυχούσαν πολύ. Μου τηλεφωνούσαν καθημερινά. Ήμουν τόσο νέος και δεν με πείραζε που ζούσα μόνος. Μόνο μετά από δύο χρόνια περίπου κατάλαβα πόσο μου λείπει η οικογένεια μου. Πλέον όμως προσαρμόζομαι εύκολα. Έχω μάθει να μένω μόνος μου».

Για την πόλη Μπρόνσουμ όπου πλέον μένει και τις διαφορές με τη Θεσσαλονίκη: «Στη Θεσσαλονίκη οι άνθρωποι είναι έξω 24 ώρες την ημέρα. Είναι μία πόλη με πολλά πανεπιστήμια και νέους ανθρώπους. Κάθε μέρα οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη ζωή εκεί. Φυσικά δεν ξέρω πώς είναι στις μεγάλες πόλεις στην Ολλανδία, αλλά το Μπρόνσουμ είναι ήσυχο. Για το ποδόσφαιρο αυτό είναι το καλύτερο».

Για όσα έγιναν στο περσινό ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Στην Ελλάδα οι άνθρωποι αγαπούν το ποδόσφαιρο τόσο πολύ που μερικές φορές κάνουν τρελά πράγματα. Αλλά αυτό που συνέβη πέρυσι δεν είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολλοί βαθμοί κρίθηκαν στα δικαστήρια και εγώ θεωρώ ότι αυτοί πρέπει να κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο».

Για τη ζωή στην Ελλάδα της κρίσης: «Οι Έλληνες ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση. Δεν μείναμε σπίτι να κλαίμε την μοίρα μας, αλλά φροντίζουμε να περνάμε καλά. Η χώρα μας είναι όμορφη, ο καιρός είναι υπέροχος και δεν χρειαζόμαστε πολλά χρήματα για να σωθούμε. Στην Ελλάδα πριν από δύο εβδομάδες η θερμοκρασία έφτανε στους 23 βαθμούς. Έχω αγοράσει ότι μπορούσα να βρω για να αντιμετωπίσω το κρύο στην Ολλανδία».

Για το αν ο μεγάλος του στόχος είναι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Αυτό δεν είναι αυτοσκοπός. Ο στόχος είναι να βγάζω το καλύτερο από τον εαυτό μου. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε στον ΠΑΟΚ είτε κάπου αλλού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ