Το «ψάχνει» για Μποζίνοφ η ΑΕΛ – Κούγιας: «Αν καταφέρει ο Φέστα και τον «ψήσει»…»

Το «ψάχνει» για Μποζίνοφ η ΑΕΛ – Κούγιας: «Αν καταφέρει ο Φέστα και τον «ψήσει»…»

Ο 32χρονος στράικερ βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΛ και ο Τζιανλούκα Φέστα έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να πείσει τον έμπειρο επιθετικό να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Το «μπαμ» με την απόκτηση του πολύπειρου επιθετικού Βαλερί Μποζίνοφ θα ψάξει η ΑΕΛ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 32χρονος στράικερ, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει μεταξύ άλλων από Γιουβέντους, Φιορεντίνα, Μάντσεστερ Σίτι και Σπόρτινγκ, βρίσκεται στο στόχαστρο των Βυσσινί, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα, στις δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό αποκάλυψε ότι ο τεχνικός της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα, έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να πείσει τον έμπειρο επιθετικό να ρίξει τις απαιτήσεις του. «Αν καταφέρει ο προπονητής και τον ‘ψήσει’ να έρθει σε οικονομικά λογικά πλαίσια γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται να θέσεις τον μισό οικονομικό προϋπολογισμό σου σε έναν μόνο παίκτη, ας έρθει. Έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες αλλά το θέμα είναι οικονομικό. Ο προπονητής που έχουμε είναι μεγάλη προσωπικότητα, αν καταφέρει να τον φέρει θα ανέβουμε και εμείς ένα επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κούγιας και στη συνέχει αναφέρθηκε στον Νούνιτς: «Εμείς βγάζουμε τώρα έναν μεγάλο σέντερ φορ τον Νούνιτς που είναι 22 χρονών. Γιατί να δημιουργήσω πρόβλημα στον Νούνιτς;».

Ο Μποζίνοφ φέτος αγωνίζεται στην πατρίδα του με τα χρώματα της Μπότεφ και έχει παίξει σε 10 ματς, έχοντας 7 γκολ. Οι άνθρωποι της ΑΕΛ επιθυμούν την απόκτησή του, ωστόσο, για να υπάρξει… γάμος θα πρέπει ο έμπειρος άσος να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ