Κούτσης: «Φέτος υπάρχει πολύ γκρίνια από τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Κούτσης: «Φέτος υπάρχει πολύ γκρίνια από τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Ο Γιώργος Κούτσης μίλησε για τη φετινή πορεία του Δικέφαλου και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Κούτσης επισήμανε ότι στον φετινό ΠΑΟΚ υπάρχει μεγάλη πίεση στους παίκτες, αλλά και πολλή γκρίνια από τον κόσμο. Μιλώντας στο «Metropolis 95,5» ο παλαίμαχος άσος του Δικέφαλου είπε: «Βλέπω πολλή γκρίνια στον ΠΑΟΚ χωρίς να υπάρχει λόγος. Μιζέρια και ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει φέτος. Τι προτιμούν να ήταν πρώτος στις τελικές και τρίτος στην κατάταξη, ή όπως είναι τώρα πρώτος και αήττητος; Ας μας πουν τι θέλουν».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ έχει την ικανότητα να διασφαλίζει την άμυνα και να παίρνει τα παιχνίδια. Θα απαξιώσουμε για να καταλάβω αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, ώστε η ομάδα να κατακτήσει το Πρωτάθλημα που λείπει εδώ και 33χρόνια από την Τούμπα; Αν ο ΠΑΟΚ προσπαθήσει να παίξει ένα πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο μπορεί να μην του βγει και να μην πάρει βαθμούς. Τότε τι θα λέμε; Αν δείτε και στην Ευρώπη μόνο δυο ομάδες παίζουν και ποδόσφαιρο και είναι στην κορυφή.

Δεν κατάλαβα η ΑΕΚ πέρα από τα εξωαγωνιστικά πώς πήρε το Πρωτάθλημα; Έπαιζε μπάλα; Το αποτέλεσμα θα σου δώσει Πρωτάθλημα και τίτλους. Και στην ιστορία του ποδοσφαίρου μόνο τα αποτελέσματα μένουν. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ νωρίς την προετοιμασία του και έδωσε μεγάλη μάχη για να μπει στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε. Είναι η πίεση του Πρωταθλητισμού που βαραίνει τα πόδια, τη σκέψη και η πίεση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη και να βγαίνει στο γήπεδο.

Έχει εξαιρετικούς παίκτες σε κάθε θέση και αν ο Λουτσέσκου πιστεύει ότι χρειάζεται να κάνει αλλαγές ας κάνει. Αν όχι πάλι καλά θα κάνει. Αυτός είναι ο ειδικός.

Θέλει ενίσχυση τον Ιανουάριο. Θέλει ποιοτικό αμυντικό τύπου Κοντρέρας. Νομίζω ότι υπάρχουν καλύτεροι παίκτες από τον Χατσερίντι. Επίσης θέλω να πω ότι διαθέτουν πολύ ταλέντο οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας παίκτης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον ξένο. Θέλει λίγο χρόνο, ώστε να δείξει ότι μπορεί να καθιερωθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ