«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Φερέιρα»

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Φερέιρα»

Δημοσίευμα της O' Jogo αναφέρει πως ο Φακούντο Φερέιρα είναι ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους για την ενίσχυση στην επίθεση.

O Oλυμπιακός «χτενίζει» την αγορά για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της A Bola που αναφέρεται για ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον Φρέντι Μοντέρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ήρθε νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία που κάνει λόγο για ακόμα έναν παίκτη που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο λόγος για τον Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα που φαίνεται πως είναι κοντά στην έξοδο από τους αετούς, διότι δεν υπολογίζεται από τον Ρουί Βιτόρια. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η O’ Jogo, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει δικό του τον 27χρονο επιθετικό, ενώ και ο ίδιος ο Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο θέλει να φύγει από τη Λισαβόνα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν τον δανεισμό του για τον Ιανουάριο, όμως η περίπτωση του Φερέιρα μόνο εύκολη δεν είναι. Ο 27χρονος φορ αμείβεται με περίπου 2,2 εκατ ευρώ τον χρόνο, ενώ η Μπενφίκα δεν θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενη παραχώρηση του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φερέιρα έχει μόλις 7 συμμετοχές φέτος και μετράει  ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ