Μποζίνοφ : «Μίλησα με τη Λάρισα, αλλά δεν θα πάω»

Μποζίνοφ : «Μίλησα με τη Λάρισα, αλλά δεν θα πάω»

Ο Βαλέρι Μποζίνοφ παραδέχθηκε πως ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους της Λάρισας, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνει ποδοσφαιριστής των Θεσσαλών.

Η ΑΕΛ ετοίμαζε κίνηση – ματ, θέλοντας να ενισχύσει το ρόστερ της με έναν παίκτη ευρωπαϊκής αναγνωρισιμότητας, τον Βούλγαρο επιθετικό Βαλερί Μποζίνοφ. Ο 32χρονος, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων σε Λέτσε, Φιορεντίνα, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι και Πάρμα, βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην πατρίδα του και φοράει τη φανέλα της Μπότεφ Βράτσα, με τους Βυσσινί να επιδιώκουν να κάνουν το «κόλπο γκρόσο».

Εντούτοις, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Darik της Βουλγαρίας, ο Μποζίνοφ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνει παίκτης της ομάδας του Τζιανλούκα Φέστα, αν και επισήμανε πως θα έφευγε για το εξωτερικό μόνο για ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο στη χώρα της.

«Μίλησα με τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας, όμως έχω αποφασίσει ότι δεν θα παίξω εκεί. Έχω αποφασίσει να παραμείνω στην Μπότεφ Βράτσα. Θα έφευγα στο εξωτερικό μόνο για μία ομάδα, που θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μποζίνοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ