Δίχως Ιγκλέσιας η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Δίχως Ιγκλέσιας η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ματίας Ιγκλέσιας κρίθηκε ανέτοιμος και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (08/12, 17:15). Μέσα οι Σάλας, Μπελόκ και Χριστόπουλος.

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (08/12, 17:15) στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Με το πέρας της προπόνησης της Παρασκευής (07/12), ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή των Αρκάδων, στην οποία τελικά δεν συμπεριέλαβε τον Ματίας Ιγκλέσιας. Σε αυτήν επέστρεψαν οι Σάλας, Μπελόκ και Χριστόπουλος, ενώ έξω έμεινε ο τιμωρημένος Τριανταφυλλόπουλος.

Η ομάδα της Τρίπολης έχει πετύχει δύο διαδοχικές νίκες, βλέποντας τις προσπάθειές της να καρποφορούν και ανεβαίνοντας στην 11η θέση της κατάταξης. Ο ΠΑΣ βρίσκεται στη 13η και μόλις στο -1 από τον Αστέρα, συνεπώς το παιχνίδι στην Τρίπολη είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Πασαλίδης, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Μαρτίνες, Κώτσιρας, Βαγέντε, Μουνάφο, Μπελόκ, Ρόλε, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Σάλας, Φερνάντες, Καλτσάς, Μανιάς, Δουβίκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ