Εγκατέλειψε ο Λάζαρος, θεραπεία ο Ποντένσε!

Εγκατέλειψε ο Λάζαρος, θεραπεία ο Ποντένσε!

Αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις ο Χριστοδουλόπουλος, δεν ανησυχούν οι γιατροί. Ο Πορτογάλος ξεκίνησε θεραπεία στο Ρέντη, ελαφριάς μορφής η θλάση. Ατομικό ο Καμαρά.

Η είδηση του τραυματισμού του Ντάνιελ Ποντένσε προκάλεσε ένα μίνι σοκ στον Ολυμπιακό, καθώς σε λιγότερο από μία εβδομάδα οι Ερυθρόλευκοι έχουν να δώσουν δύο από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν, κόντρα σε Ξάνθη (εκτός) και Μίλαν (εντός). Δύο εξαιρετικά απαιτητικά ματς, στα οποία οι Ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν τρεις ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής. Καθώς πλην του Πορτογάλου, εκτός θα είναι ο Χασάν, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει και ο Μάντι Καμαρά.

Ωστόσο, στην προπόνηση της Παρασκευής προέκυψε ένα ακόμη απρόοπτο. Αυτή τη φορά πάλι με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο Ελληνας εξτρέμ του Ολυμπιακού αισθάνθηκε σφίξιμο στον προσαγωγό και για αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε να εγκαταλείψει την προπόνηση, ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα, ο Λάζαρος έλεγε μετά το τέλος της προπόνησης ότι πρόλαβε το… κακό. Κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα είναι στη διάθεση του Μαρτίνς για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους τραυματίες, τώρα, η μαγνητική που έκανε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ποντένσε έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε από το ιατρικό επιτελείο, δεν είναι βαριάς μορφής, κάτι που αφήνει λίγες ελπίδες ενόψει Μίλαν. Με τον 22χρονο εξτρέμ να ξεκινάει από το πρωί της Παρασκευής διπλές θεραπείες στο Ρέντη, ώστε να εξαντλήσει τα περιθώρια.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μάντι Καμαρά, η κατάστασή του έχει παρουσιάσει βελτίωση, ωστόσο ακόμη είναι πολύ νωρίς για να φανεί εάν θα είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι με τη Μίλαν. Παιχνίδι που δεδομένα θα χάσει ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει τη νέα χρονιά στους αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ