Ζαμπά: «Νίκη σε κάθε παιχνίδι για να φτάσουμε στο μεγάλο στόχο»

Ζαμπά: «Νίκη σε κάθε παιχνίδι για να φτάσουμε στο μεγάλο στόχο»

Ο Λέο Ζαμπά με αφορμή την αναμέτρηση με τη Λάρισα υποστήριξε πως είναι σημαντικό παιχνίδι όπως και τα υπόλοιπα που έρχονται για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής μίλησε ο Λέο Ζαμπά στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού λέγοντας τα εξής: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που με υποδέχτηκε ο ΠΑΟΚ. Οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει, καθώς υπάρχει ένας συνεχόμενος ρυθμός παιχνιδιών και αυτό δεν είναι εύκολο. Το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Πρέπει να πάρουμε τους τρεις πόντους για να συνεχίσουμε με νίκες, ώστε να φτάσουμε στο μεγάλο μας στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα τρία επόμενα ματς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου είναι πολύ σημαντικά.

Αν καταφέρουμε και πάρουμε ισάριθμες νίκες θα διατηρήσουμε σοβαρό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων, μπαίνοντας στο δεύτερο γύρο σαν πρωτοπόροι.

Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν αλλά και σε αυτά που ακολουθούν, αλλάζουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και προσπαθούμε να εξελιχθούμε ανάλογα με τον αντίπαλο.

Στην ομάδα υπάρχουν νεαροί παίκτες χωρίς παραστάσεις, αλλά και πολύ έμπειροι. Νομίζω πως αυτή η μίξη θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος» .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ