Η δοκιμή του Μαρτίνς με Μπουχαλάκη, η αλλαγή με Νάτχο και ο Καμαρά

Η δοκιμή του Μαρτίνς με Μπουχαλάκη, η αλλαγή με Νάτχο και ο Καμαρά

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δοκίμασε στην σημερινή προπόνηση και Μπουχαλάκη και Νάτχο δίπλα στον Γκιγιέρμε. Κανείς πάντως δεν μπορεί ν’ αποκλείσει και την έκπληξη από τον Καμαρά. Το βάρος στην δημιουργία και στην τελική προσπάθεια έριξαν οι ερυθρόλευκοι σήμερα στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται το μεσημέρι της Κυριακής εκτός έδρας με την Ξάνθη και οι ερυθρόλευκοι καλούνται να φέρουν εις πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή. Το σημαντικό πάντως νέο για τους πειραιώτες είναι ότι ο Ποντένσε και ο Καμαρά είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού και είναι πλέον στο χέρι του Μαρτίνς αν θα τους χρησιμοποιήσει.  Οι δύο παίκτες προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα αλλά δεν προπονήθηκε ο Χριστοδουλόπουλος, καθώς ο διεθνής εξτρέμ έχει ενοχλήσεις.

Οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας λοιπόν ολοκλήρωσαν με την προπόνηση του Σαββάτου την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα στην Θράκη και έχει ενδιαφέρον να δούμε τις δοκιμές που έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε πράγματα στο Ρέντη, κυρίως σε ότι είχε να κάνει με τις ασκήσεις τακτικής και το πιο σημαντικό στοιχείο των δοκιμών του Πορτογάλου είχε να κάνει με τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αυτό λοιπόν που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο 48χρονος τεχνικός των πειραιωτών δοκίμασε αρχικά τον Μπουχαλάκη δίπλα στον Γκιγιέρμε, με τον Έλληνα μέσο να είναι το αμυντικό χαφ και ο Βραζιλιάνος να έχει ρόλο οχταριού.

Στην συνέχεια πάντως ο Μαρτίνς έκανε αλλαγή χρησιμοποιώντας και τον Νάτχο δίπλα στον Βραζιλιάνο, αφήνοντας εκτός τον Μπουχαλάκη. Σε αυτή την διάταξη, ο αμυντικός μέσος ήταν ο Γκιγιέρμε και ο Ισραηλινός ήταν ο 8άρι των πειραιωτών.

Από την άλλη πλευρά πάντως κανείς δεν πρέπει ν’ αποκλείσει και το ενδεχόμενο να παίξει τελικά ο Καμαρά. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο διεθνής μέσος έκανε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και είναι ένα «σενάριο» που έχει πιθανότητες. Όχι τις περισσότερες αλλά κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει.

Αυτό λοιπόν που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε ότι αφορά τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς είναι ποιος θα παίξει δίπλα στον Γκιγιέρμε και με βάση τις δοκιμές που έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα βασικός στον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη.

Σε ότι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα καθώς γκολκίπερ θα είναι ο Σα, δεξιά ο Τοροσίδης, στόπεερ Σισέ Βούκοβιτς και αριστερό μπακ θα παίξει ο Κούτρης. Για τον άξονα της μεσαίας γραμμής κάναμε εκτενή αναφορά ενώ ο Κώστας Φορτούνης θα έχει τον ρόλο επιτελικού μέσου.

Ο Μαρτίνς δοκίμασε και σήμερα τον Ελαmπντελαουί στο ένα άκρο της επίθεσης και στο άλλο τον Ναουέλ. Αυτό σημαίνει ότι ο Ποντένσε θα είναι στον πάγκο και ο Μαρτίνς θ’ αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει τον Πορτογάλο ακραίο επιθετικό, ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Στην κορυφή της επίθεσης των ερυθρόλευκων θα είναι ο Γκερέρο, ενώ στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού είναι και ο Μάνος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ