Παράσχος: «Στην αρχή δεν μας πήγαινε τίποτα καλά, μετά το 60′ τα παιδιά έδειξαν τρομερή διάθεση»

Παράσχος: «Στην αρχή δεν μας πήγαινε τίποτα καλά, μετά το 60′ τα παιδιά έδειξαν τρομερή διάθεση»

Άλλη ομάδα ήταν ο Αστέρας Τρίπολης μετά το 60ο λεπτό κόντρα στον ΠΑΣ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος.

Ο τεχνικός του Αστέρα, Γιώργος Παράσχος, μίλησε για τη νίκη που πέτυχε η ομάδα του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Έδωσε συγχαρητήρια στον κίπερ των Αρκάδων και τόνισε ότι πέτυχαν μια σπουδαία νίκη. Παράλληλα ανέφερε πως όλοι κοιτάζουν ήδη το επόμενο ματς καθώς μια ακόμα νίκη θα απελευθερώσει τους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω είδαμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι σήμερα. Μπορώ να πω ότι ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο δικαιούταν κάποιο ή κάποια γκολ αλλά ο τερματοφύλακας μας ήταν σε πάρα πολύ καλή μέρα και πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια. Δυστυχώς είχαμε προβλήματα στην άμυνα και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον σχηματισμό μας παίζοντας με τρεις πίσω. Δεν μας πήγαινε τίποτα καλά, κι έτσι περάσαμε ένα ημίχρονο που ήταν πολύ δύσκολο.

Μετά το 60′ και από την είσοδο του Φερνάντεθ όπου πήγαμε σ’ ένα 4-2-3-1 τα παιδιά έδειξαν τρομερή διάθεση. Είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας πιστεύω ότι κλείσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Έστω και στο 90′ πετύχαμε ένα γκολ που είναι πολύ σημαντικό για μας και πήραμε μια σπουδαία νίκη και μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας στο οποίο θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μπορέσει η ομάδα να παίζει πολύ πιο απελευθερωμένα απ’ ότι την βλέπουμε μέχρι σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ