Στις επιλογές Λουτσέσκου ο Ουάρντα για τη Λάρισα

Στις επιλογές Λουτσέσκου ο Ουάρντα για τη Λάρισα

Στην ενέργεια που μπορεί να δώσει ο Αμρ Ουάρντα από το κέντρο και μπροστά, ποντάρει ο Ράζβαν Λουτσέσκου δίνοντας του φανέλα βασικού στο αυριανό παιχνίδι με τη Λάρισα.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Λάρισα αύριο στο γήπεδο της Τούμπας και μοναδικός στόχος είναι να πάρει την 12η νίκη στο πρωτάθλημα, ενισχύοντας το αήττητο του σερί.

Από την Τρίτη, όταν και άρχισε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους «βυσσινί» ο Ράζβαν Λουτσέσκου δοκίμασε αρκετές φορές στο βασικό σχήμα τον Αμρ Ουάρντα και όπως όλα δείχνουν ο Αιγύπτιος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα του δικεφάλου.

Η απουσία του Δημήτρη Πέλκα λόγω του τραυματισμού του αναμένεται να φέρει μια ακόμα αλλαγή στην ενδεκάδα, αφού η παρουσία του Ουάρντα θα είναι στα αριστερά της μεσαίας γραμμής. Το πρώτο σενάριο είναι να αγωνιστεί ο Ομάρ Ελ Καντουρί πίσω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ πιθανότητες υπάρχουν να παίξει και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ως επιτελικός μέσος.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια με τον Τόσκα να δίνει μια εξτρά λύση από τον πάγκο. Στην μεσαία γραμμή για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος θα παίξουν οι Ζοσέ Μαουρισιο και Πόντους Βέρνμπλουμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ