Σε επαφές Ολυμπιακός και Μπενφίκα για τον Φερέιρα

Σε επαφές Ολυμπιακός και Μπενφίκα για τον Φερέιρα

Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου Ολυμπιακός και η Μπενφίκα βρίσκονται σε συζητήσεις για τον δανεισμό του Αργεντινού επιθετικού Φακούντο Φερέιρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη  Μπενφίκα για την παραχώρηση του Φακουντο Φερέιρα με εξάμηνο δανεισμό.

Το πρόβλημα με την περίπτωση του 27χρονου Αργεντινού επιθετικού έχει να κάνει με το υψηλό του συμβόλαιο. Συγκεκριμένα η πορτογαλική ομάδα θέλει να «ξεφορτωθεί» από το «βαρύ» του συμβόλαιο, το οποίο αγγίζει τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ, καθώς με τον Φερέιρα να μην βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας.

Πάντοτε όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται δώσει τα μισά χρήματα που αντιστοιχούν για το δεύτερο μισό της σεζόν, όμως από την πλευρά τους οι «αετοί» δείχνουν διατεθειμένοι να ρίξει τις απαιτήσεις της ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Να θυμίσουμε ότι και πριν από δύο ημέρες, η πορτογαλική εφημερίδα O’jogo είχε επίσης αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ