ΠΑΟΚ: Μια ακόμα μάχη, ένας ακόμη τελικός

ΠΑΟΚ: Μια ακόμα μάχη, ένας ακόμη τελικός

Οι απουσίες των Πέλκα και Κάνιας ναι μεν είναι σημαντικές, όμως στον ΠΑΟΚ δεν στέκονται σε αυτές και απέναντι στη Λάρισα θέλουν να πετύχουν τη 12η νίκη τους στο πρωτάθλημα και την 7η στο γήπεδο της Τούμπας.

Στο στρατόπεδο του δικεφάλου, αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση με τη Λάρισα ως «τελικό».  Μπορεί η διαφορά που υπάρχει στο δυναμικό των δύο ομάδων να είναι μεγάλη όμως αυτό είναι μόνο στα χαρτιά. Οι ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί πως δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς και θα πρέπει να δείχνουν την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία για να έρθει μια ακόμα επιτυχία. Παρά τις απουσίες των Κάνιας και Πέλκα, ο δικέφαλος θα διεκδικήσει μία ακόμη νίκη, που θα του δώσει την ψυχολογία για το παιχνίδι με τη ΜΠΑΤΕ.

Η πιο σημαντική απουσία είναι αυτή του Δημήτρη Πέλκα. Ο διεθνής χαφ παρότι αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στο ματς με τη Λαμία, ήταν άρρωστος, από τα δικά του πόδια ήρθε το γκολ της νίκης στην πόλης της Φθιώτιδας. Αυτός που θα καλύψει το κενό του θα είναι ο Ελ Καντουρί στο αρχικό σχήμα της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ. Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης θα δούμε και τον Αμρ Ουάρντα . Ο Αιγύπτιος αναμένεται να παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, εκεί όπου, τακτικά τουλάχιστον, ανταποκρίθηκε με θετικό πρόσημο, στο ματς της Λαμίας.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ο Πασχαλάκης που ξεπέρασε το πρόβλημα στα πλευρά του θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Ο Μάτος στη δεξιά πλευρά της άμυνας και ο Βιεϊρίνια αριστερά, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Βαρέλα και Κρέσπο. Στα χαφ, δίπλα στον Μαουρίσιο, θα είναι ο Βέρνμπλουμ. Αυτό το δίδυμο θα το δούμε για πρώτη φορά φέτος μαζί σε ματς του πρωταθλήματος.

Αριστερά ο Ουάρντα, δεξιά ο Λημνιός, ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Ελ Καντουρί και στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς. Θέση διεκδικούν με αξιώσεις και οι Ζαμπά, Μπίσεσβαρ.

Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός πως ο Καρέλης συμπεριλήφθηκε στη 18άδα μετά από ενάμιση μήνα. Οι 18 παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτοε, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Ακπομ και Καρέλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ