Με την καρδιά του Τοροσίδη…

Με την καρδιά του Τοροσίδη…

Μέγα πάθος στον Ολυμπιακό για το ματς κλειδί στην Ξάνθη. Η τρέλα των παλιών, το παράδειγμα του Ποντένσε, οι δοκιμές της τελευταίας στιγμής και τα ποσοστά που πρέπει να αυξηθούν.

Λίγες ώρες έμειναν για το καθοριστικό ματς στην Ξάνθη. Ο Ολυμπιακός πάει ξανά με προβλήματα σε έναν ακόμη «τελικό», ματς που έχει όλα τα χαρακτηριστικά του… Περιστερίου. Ναι μεν ο Ατρόμητος είναι καλύτερη ομάδα από την Ξάνθη, οι Θρακιώτες όμως δείχνουν πως δυσκολοκατάβλητη με το… αντιποδόσφαιρο που προτάσσουν στην εποχή Ράσταβατς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παίξουν ποδόσφαιρο, να βάλουν την σφραγίδα του στο γήπεδο και να πάρουν μια από τις πιο ουσιαστικές νίκες στην κούρσα για τον τίτλο.

Άπαντες γνωρίζουν πως η αποστολή μόνο εύκολη δεν θα είναι, στα… πόδια τους είναι να την κάνουν εύκολη ξέροντας πως δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τους παίκτες του Ράσταβατς.
Για αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει πολύ μεγάλη συγκέντρωση από όλους. Ο Πορτογάλος είναι σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει ξανά ένα πολύ καλό πρόσωπο και θα βρει τις ευκαιρίες για να σκοράρει. Πρέπει όμως αυτή την φορά να «φτιάξει» το ποσοστό του ώστε να μην χρειαστεί ένα… καράβι ευκαιρίες για να σκοράρει και να φύγει με το τρίποντο από τα Πηγάδια.

Το κλίμα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο λίγες ώρες πριν την «μάχη» στην Ξάνθη είναι εξαιρετικά καλό. Μπορεί να υπάρχουν ξανά προβλήματα όπως αυτό με τον Λάζαρο και απουσίες, μπορεί να μπήκαν στην αποστολή παίκτες που δεν είναι 100% έτοιμοι όπως ο Ποντένσε που αποτέλεσε παράδειγμα για όλους κάνοντας ένα μικρό… θαύμα αλλά και ο Καμαρά, όμως όλοι όσοι θα μπουν για να αγωνιστούν είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για το διπλό.

Όλοι πλέον ξέρουν πως και σε αυτόν τον «τελικό» οφείλουν να κάνουν κατάθεση ψυχής. Οι παλιοί με πρώτο και καλύτερο τον Τοροσίδη που επιστρέφει στην πόλη του παίζοντας απέναντι στην αγαπημένη του ομάδα, έχουν εξηγήσει στους «νέους» πως δεν αρκούν απλά τα συστήματα αλλά χρειάζεται και καρδιά απέναντι σε μια ομάδα που θα κάνει το παν για να πάρει αποτέλεσμα.

Όσο για το βασικό σχήμα, παρότι είμαστε λίγες ώρες πριν τον αγώνα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πιο θα είναι. Ποντένσε και Καμαρά άλλωστε δεν ταξίδεψαν στην Ξάνθη απλά για να δουν από κοντά τον αγώνα. Θα δοκιμάσουν πριν τον αγώνα και ο Μαρτίνς θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ