Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους χαφ, παλεύει και του Πέτερσον η ΑΕΚ

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους χαφ, παλεύει και του Πέτερσον η ΑΕΚ

Οι τελευταίες εξελίξεις για τις μεταγραφικές υποθέσεις που δουλεύει η Ένωση.

Ακόμα και από απόψε είναι πιθανό να προκύψουν εξελίξεις για τις μεταγραφικές υποθέσεις που «δουλεύει» η ΑΕΚ όλο αυτό το διάστημα. Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως οι περιπτώσεις που έτσι ή αλλιώς θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, είναι εκείνες των χαφ. Του «κόφτη» δηλαδή αλλά και του «οκταριού» που κινούνται για να εντάξουν στο δυναμικό τους οι πρωταθλητές.

Για την πρώτη περίπτωση ο Αντριέν Αρέγκι φαίνεται πως είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για να καλύψει το κενό του Αντρέ Σιμόες. Η ΑΕΚ έχει κρατήσει στην αναμονή τον Αργεντινό μέσο εδώ και λίγες μέρες προκειμένου να προσπαθήσει να φέρει στα μέτρα της μια άλλη υπόθεση αμυντικού χαφ, που είναι σε ψηλότερη θέση στη λίστα της. Αν αυτό δεν συμβεί τότε ο Αρέγκι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα πάρει τον δρόμο προς την Ελλάδα, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο. Μιας και φαίνεται πως η υπόθεση είναι στο χέρι της ΑΕΚ να ολοκληρωθεί.

Εξελίξεις ωστόσο αναμένονται και με το ζήτημα του Αλεξάντερ Φρόνσον, που η ΑΕΚ έτσι ή αλλιώς θέλει να τελειώσει. Η περίπτωση του Σουηδού χαφ έχει δυσκολέψει πάρα πολύ για την Ένωση, που ωστόσο θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να κάμψει τις υψηλές απαιτήσεις της Νόρκεπινγκ. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε αυτόματα θα έρθουν στο προσκήνιο οι υπόλοιπες υποθέσεις χαφ που έχει στη λίστα της η Ένωση, ώστε και το συγκεκριμένο ζήτημα να προχωρήσει το συντομότερο.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με το θέμα του εξτρέμ, η ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθειά της για την απόκτηση του Κρίστοφερ Πέτερσον της Χέρακλες. Ο 24χρονος Σουηδός εξτρέμ είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση που ωστόσο η Ένωση δεν έχει εγκαταλείψει, παρά την άρνηση που έχει δείξει μέχρι στιγμής η ομάδα του για να τον παραχωρήσει μεσούσης της σεζόν. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή το θέμα του Πέτερσον δουλεύεται σε δεύτερο πλάνο, αφού το βάρος έχει πέσει στις μεταγραφές των δύο χαφ που θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Δικέφαλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ