Στόχος του ΠΑΟΚ μόνο η νίκη με Λάρισα

Στόχος του ΠΑΟΚ μόνο η νίκη με Λάρισα

Ο Δικέφαλος υποδέχεται στις 19:30 στην Τούμπα τη Λάρισα ψάχνοντας τη 12η νίκη του σε 13 αγωνιστικές

Ο ΠΑΟΚ μετράει έως τώρα 11 νίκες σε 12 ματς στο πρωτάθλημα (έχει και μια ισοπαλία). Σήμερα στις 19:30 υποδέχεται στην Τούμπα τη Λάρισα για τη 13η αγωνιστική με μοναδικό στόχο να πετύχει τη 12η νίκη του ώστε να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας και να διατηρήσει (ή να αυξήσει) τη διαφορά από τις ομάδες που τον ακολουθούν πίσω του.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένος Κάνια (αποβλήθηκε στο ματς με τη Λαμία) αλλά και τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος λόγω ενός τραυματισμού στην προπόνηση έμεινε εκτός. Στις θέσεις τους στο βασικό σχήμα αναμένεται να μπουν ο Πόντους Βέρνμπλουμ και ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Έτσι η 11άδα του ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελείται από τους Πασχαλάκη στο τέρμα, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα και Μάτος στην άμυνα, Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή, Ουάρντα και Λημνιό στις πτέρυγες τις επίθεσης, τον Ελ Καντουρί σε ρόλο επιτελικού χαφ και τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή του Δικέφαλου για το ματς με τη Λάρισα αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκης, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Άκπομ και Καρέλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ