Σημάδεψαν το πρωτάθλημα: Νέο μαρς πέναλτι στο 90ό λεπτό δεν έδωσαν Τζήλος, Μπούξμπαουμ (vid)

Σημάδεψαν το πρωτάθλημα: Νέο μαρς πέναλτι στο 90ό λεπτό δεν έδωσαν Τζήλος, Μπούξμπαουμ (vid)

Ο Κασάδο κόντεψε να σκίσει τη φανέλα του Μάνου στο 90ό λεπτό στα Πηγάδια, αλλά Τζήλος και Μπούξμπαουμ έδωσαν... επιθετικό φάουλ, εξασφαλίζοντας με αγωνία ότι ο Ολυμπιακός δεν θα προηγηθεί.

Το πρωτάθλημα είναι σημαδεμένο. Το έχουμε διαπιστώσει από την αρχή του πρωταθλήματος. Το είδαμε και στην Ξάνθη. Με τον διαιτητή Τζήλο να βγάζει τον πραγματικό του εαυτό στον αγωνιστικό χώρο και να καθαρίζει την υπόθεση τίτλος για λογαριασμό της Εξυγίανσης. Στεγνό καθάρισμα, όχι τίποτα δεύτερα πράγματα.

Ο Τζήλος που μόλις πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι είναι στον νέο πίνακα των διεθνών διαιτητών, έκανε τη δουλειά του στα Πηγάδια. Πέρα του… διπλού πέναλτι που «δεν είδε» στο πρώτο ημίχρονο, πέραν της χυδαίας διαιτησίας του σε ολόκληρο το παιχνίδι, πέραν της σημαδεμένης αποβολής του Ποντένσε, κατάφερε να μην δει ούτε ένα ακόμη πέναλτι-μαρς υπέρ του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά στο 90ό λεπτό!

Ο Κασάδο κάνει λαβή από ελευθέρα πάλη στον Μάνο, του ξεχειλώνει τη φανέλα για να τον εμποδίσει να πάει στην μπάλα, αλλά ο μέγας μάγιστρος Τζήλος, μαζί με τον Μπούξμπάουμ εξίσου ανίκανο και επικίνδυνο βοηθό Μπουξμπάουμ, που ήταν μπροστά στη φάση χωρίς… παρεμβολές, αντί να υποδείξουν το καταφανέστατο πέναλτι να δώσουν… επιθετικό φάουλ. Ναι, επιθετικό φάουλ και… καθάρισαν τη φάση, για λογαριασμό της Εξυγίανσης. Σαν «καλά παιδιά» που είναι.

Το βίντεο από τη φάση του πέναλτι του 90ού λεπτού δεν χρειάζεται σχόλια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ