Βόμβες Ολυμπιακού κατά Εξυγίανσης, Θόδωρου Θεοδωρίδη, Τζήλου και «σημαδεμένης τράπουλας»

Βόμβες Ολυμπιακού κατά Εξυγίανσης, Θόδωρου Θεοδωρίδη, Τζήλου και «σημαδεμένης τράπουλας»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, εξαπέλυσε επίθεση κατά ΕΠΟ, Γραμμένου, Θεοδωρίδη και άφησε να εννοηθεί ότι ο διαιτητής Τζήλος επηρεάστηκε, τονίζοντας επιπλέον πως: «Δεν έχει κανένα νόημα να παίζουμε με αυτούς τους όρους. Και με τις σημαδεμένες τράπουλες».

Ο Ολυμπιακός είδε το μακρύ χέρι της εξυγίανσης να του στερεί ό,τι άξιζε να πάρει στην Ξάνθη. Να του στερεί ακόμη μία μία νίκη που δικαιούνταν. Σε ακόμη ένα παιχνίδι. Με τον… γνωστό Τζήλο, τον Μπουξμπάουμ και τους υπόλοιπους απίθανους της διαιτησίας που έστειλαν ο Περέιρα και οι εργοδότες του στην Ξάνθη, να αποχωρούν ικανοποιημένοι από την… δουλειά. Ωστόσο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να πάρει θέση για ό,τι συνέβη στην Ξάνθη και μέσω του διευθυντή επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά, έκανε ευθεία επίθεση την ΕΠΟ, τον Γραμμένο, τον Τζήλο, απευθύνοντας ερωτήματα και προς τον γενικό γραμματέα της UEFA, τον οποίο χαρακτήρισε «ασπίδα των ανθρώπων που κάνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά στην παρέμβασή του ο Κώστας Καραπαπάς, ανέφερε:«Δυστυχώς είμαστε για ακόμη μία φορά στο ίδιο έργο θεατές. Εχουν κουραστεί και οι φίλαθλοί μας, και η ομάδα μας, και εμείς, να αντιμετωπίζουμε το ίδιο έργο κάθε Κυριακή. Θέλουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι υποτίθεται ότι διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το έχουν διαλύσει και διασύρει σε ευρωπαϊκό επίπεδο, από τον κύριο Γραμμένο, που παίζει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, τον κύριο Θόδωρο Θεοδωρίδη, που είναι ασπίδα αυτών των ανθρώπων που κάνουν ό,τι κάνουν στην Ελλάδα, να μας απαντήσουν, αν νομίζουμε ότι θα συνεχιστεί έτσι αυτή η ιστορία. Αν έχουν καταλάβει σε ποιο σημείο βρίσκεται ο κόσμος του Ολυμπιακού και η αγανάκτησή του; Και επίσης να μας πουν ομάδες όπως αυτή που αντιμετωπίσαμε σήμερα, της Ξάνθης, σε ποιον ανήκουν μετοχικά και να μας πουν με ποιον έχει μιλήσει ο κύριος Τζήλος το τελευταίο 48ωρο. Να μας τα απαντήσουν όλα αυτά, για να καταλάβει ο κόσμος και να εξγήσει όλες τις συμπεριφορές στο ποδόσφαιρο. Οταν μας απαντήσουν όλα αυτά, τότε και εμείς θα ξαναπαίξουμε, διότι τώρα δεν έχει κανένα νόημα να παίζουμε με αυτούς τους όρους. Και με τις σημαδεμένες τράπουλες».

Για τις φάσεις που έχει παράπονο ο Ολυμπιακός, τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο υπάρχει ένα… διπλό πέναλτι, στον Τοροσίδη και τον Σισέ, το οποίο δεν δίνεται, στο οποίο ο διαιτητής δικαιολογήθηκε ότι δεν το έχει δει και στο δεύτερο ημίχρονο μία κόκκινη κάρτα, που ο διαιτητής λέει ότι δεν την είδε ο ίδιος, αλλά κάποιος του την είπε. Ε, ας μας πει ποιος του την είπε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ