Η κριτική των παικτών του Άρη

Η κριτική των παικτών του Άρη

Κακή εμφάνιση από τον Αρη στο Περιστέρι, όπου γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο με 4-2. Διαβάστε την κριτική των παικτών του Σάββα Παντελίδη.

Πολύ κακή εμφάνιση για τον Άρη, που απώλεσε, πάντως και πάλι τεράστια ευκαιρία για να αλλάξει τη ροή του αγώνα, με το χαμένο πέναλτι του Γιουνές.

Χουλιάν Κουέστα: Απίστευτα κακή η αντίδραση του στο τρίτο γκολ του Ατρομήτου.  Παιδικό λάθος από τον Ισπανό τερματοφύλακα.  Δεν φέρει ευθύνη για τα άλλα τρία   γκολ που δέχθηκε, καθώς τον άφησε εκτεθειμένο η άμυνα του.

Μανώλης Τζανακάκης: Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα  στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ειδικά στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Φραν Βέλεθ:  Ο Ισπανός αμυντικός δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να φτάσει στα υψηλά επίπεδα προηγούμενων εμφανίσεων του, ενώ φέρει ευθύνη για τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Μεργκίμ Μάβραϊ:  Επέστρεψε στο βασικό σχήμα και στο κέντρο της άμυνας, χωρίς, όμως, να καταφέρει να εμπνεύσει την σιγουριά που περίμενε ο προπονητής του. Φέρει και αυτός ευθύνη, όπως και ο Βέλεθ, για τα γκολ του Ατρομήτου.

Άλεξ Μενέντεθ: Στη φάση του γκολ του Σάκιτς ήταν εκτός θέσης, με αποτέλεσμα ο παίκτης του Ατρομήτου να βγει τετ α τετ  με τον Κουέστα και να σκοράρει.

Μανώλης Σιώπης:  Έδειξε διάθεση και πάθος, αλλά εκνευρίστηκε σε κάποια σημεία του αγώνα, με αποτέλεσμα να μην έχει καθαρό μυαλό και να κάνει αρκετά λάθη, ειδικά στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.  Στο δεύτερο  μισό του αγώνα ανέβασε την απόδοση του.

Μιτζέν Μπάσα:  Αρκετές μάχες στον χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά και αρκετά νεύρα για τον Αλβανό αμυντικό. Πέρασε, πάντως, αρκετές πάσες προς τους μεσοεπιθετικούς της ομάδας του.

Νικολάς Κολάσο:  Ο Σάββας Παντελίδης του έδωσε ακόμα μια ευκαιρία, την οποία όμως δεν εκμεταλλεύτηκε. Σε ρηχά νερά η απόδοση του Αργεντινού μέσου, που δεν κατάφερε να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του, ούτε να περάσει κάποια κάθετη πάσα προς τον Γιουνές.

Ματέο Γκαρσία:  Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και δεν έφτασε στα υψηλά επίπεδα προηγούμενων εμφανίσεων. Έλειψαν στον Άρη οι ατομικές του ενέργειες, καθώς εγκλωβίστηκε από την άμυνα του Ατρομήτου.

Μπρούνο Γκάμα:  Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός  κλείστηκε καλά από την άμυνα του Ατρομήτου και δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του. Σε ρηχά νερά η εμφάνιση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, με εξαίρεση τη κάθετη πάσα στον Κωνσταντινίδη.

Χαζμά Γιουνές:  Έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για τον Άρη, αστοχώντας στο πέναλτι. Λίγα πράγματα και από τον Τυνήσιο, που δεν βρέθηκε ούτε αυτός σε καλή μέρα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Χαβιέ Ματίγια: Ο Παντελίδης τον πέρασε στο ξεκίνημα του δευτέρου  ημιχρόνου για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού , αλλά με εξαίρεση κάποια χτυπήματα σε στημένες φάσεις, λίγα πράγματα. Σίγουρα, πάντως, καλύτερος από τον Κολάσο.

Δημήτρης Κωνσταντινίδης:  Έδειξε διάθεση και πάθος, προσπάθησε να βοηθήσει και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του. Πέτυχε και ένα πολύ όμορφο γκολ.

Δημήτρης Διαμαντόπουλος:  Μπήκε στα τελευταία λεπτά και πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ