Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

ΟΦΗ, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ ήταν οι νικητές της ημέρας για την 13η αγωνιστική την ώρα που Ολυμπιακός και Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλες. Ας δούμε πώς επηρεάστηκε η βαθμολογία της Superleague.

Η Ξάνθη στο πρώτο ματς της ημέρας για τη Superleague, άνοιξε το σκορ κόντρα στον Ολυμπιακό με αυτογκόλ του Βούκοβιτς, με τον Σέρβο να ισοφαρίζει για την ομάδα του για το τελικό 1-1 που αφήνει τον Ολυμπιακό 3ο πλέον, πίσω από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο.

Ο ΟΦΗ εμφανίστηκε πιο παθιασμένος και αποτελεσματικός από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο νίκησε στο Γεντί Κουλέ με 3-1, με τους Κρητικούς να παίρνουν μεγάλη βαθμολογική ανάσα, βγαίνοντας (έστω και με τριπλή ισοβαθμία) από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ατρόμητος σε ένα ματς που είχε τέσσερα (!!!) γκολ από το 89’ μέχρι το 90+4’, πήρε πολύ σημαντική νίκη (4-2) στο Περιστέρι επί του Άρη και προσπέρασε τον Ολυμπιακό στη 2η θέση, ευρισκόμενος στο -7 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Νούνιτς αλλά κατάφερε με τους Πρίγιοβιτς και Άκπομ να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 2-1, απομακρυνόμενος από Ατρόμητο (+7) και Ολυμπιακό (+8), κερδίζοντας έτσι από τώρα τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή Χειμώνα.

Με την αγωνιστική να ολοκληρώνεται αύριο, με τις αναμετρήσεις Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης (19:00) και Πανιώνιος-Λεβαδειακός (19:30), ας δούμε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία:

*Ο ΠΑΟΚ «κουβαλάει» αφαίρεση δύο βαθμών (-2) από το περσινό πρωτάθλημα.
**Ο Παναθηναϊκός έχει και αυτός αφαίρεση 6 βαθμών (-6) από την περσινή σεζόν.
***Η ΑΕΚ έχει δεχτεί ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών, από τα επεισόδια στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με έντονη γραφή οι ομάδες που έχουν ένα ματς λιγότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ