Κούγιας: «Αυτό το στρουμφάκι ο Λουτσέσκου έχει ξεφύγει τελείως…»

Κούγιας: «Αυτό το στρουμφάκι ο Λουτσέσκου έχει ξεφύγει τελείως…»

«Ντρέπομαι γιατί δυσφημίζομαι σαν προσωπικότητα συνυπάρχοντας με όλα αυτά τα υποκείμενα». «Εγώ δεν είμαι ούτε λαθρέμπορος πετρελαίου, ούτε λαθρέμπορος τσιγάρων, ούτε ζω από το στοίχημα». Δεν κατεβαίνει η ΑΕΛ στο ματς με την ΑΕΚ

Αλλεπάλληλες ανακοινώσεις και επίσημες τοποθετήσεις ακολούθησαν το εκτός έδρας παιχνίδι της Λάρισας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο ισχυρός άνδρας των Βυσσινί, Αλέξης Κούγιας, με σκληρή γλώσσα απευθύνθηκε προς τον ρέφερι της αναμέτρησης ρωτώντας τον, «τι δουλειά κάνει», χαρακτήρισε «στρουμφάκι» τον προπονητή του Δικέφαλου Ραζβάν Λουτσέσκου και εν συνεχεία μίλησε εκτενώς για όσα έχει κάνει για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλώνοντας ντροπή που «συνυπάρχει με όλα αυτά τα υποκείμενα».

Παράλληλα, το αφεντικό της Λάρισας εξαπέλυσε επίθεση προς πάσα κατεύθυνση, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν είναι «ούτε λαθρέμπορος πετρελαίου, ούτε λαθρέμπορος τσιγάρων, ούτε ζει από το στοίχημα». Ο Αλέξης Κούγιας επίσης ξεγύμνωσε τη δήθεν εξυγίανση, επισημαίνοντας ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει ξεβρώμισε και δήλωσε ότι αύριο θα καταθέσει όλα τα δελτία της ΑΕΛ «στον εξυγιαντή του ελληνικού ποδοσφαίρου κ. Γραμμένο».

Τέλος, αποκάλυψε την πρόθεση της διοίκησης της ΑΕΛ να μην κατέβει η ομάδα της Θεσσαλίας στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ «του κακοποιού του ελληνικού ποδοσφαίρου του Γιάννη Παπαδόπουλου».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Αυτό το στρουμφάκι ο Λουτσέσκου έχει ξεφύγει τελείως…

Διαμαρτύρεται γιατί κερδίσαμε πλάγιο άουτ!

Αν είναι δυνατόν.

Αυτό είναι κατάντημα!

Γιατί ρε Κοτσάνη δεν βγάζεις κάρτα στον Ζαμπά για θέατρο και γιατί βρίζει τον Κρίστινσον που διαμαρτύρεται για το θέατρο;

Αλήθεια ρε Κοτσάνη τι δουλειά κάνεις;».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ:

«Έχω δώσει πολύ μεγάλους αγώνες από το 1996 και μετά για να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επί 4 χρόνια με προστάτευε η Ελληνική Αστυνομία γιατί κατήγγειλα τους κακοποιούς του ελληνικού ποδοσφαίρου και το πλήρωσα πολύ ακριβά και με τον ΠΑΣ Γιάννινα και με την Παναχαϊκή και αγωνιστικά και οικονομικά.

Έχω πληρώσει για όλες τις αλήθειες που έλεγα, γιατί δήθεν με τις δηλώσεις μου δυσφήμιζα το ελληνικό ποδόσφαιρο, περισσότερα από 750.000€ πρόστιμα.

Όλα αυτά τα έκανα για να ξεβρωμίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι για να το παραβρωμίσω.

Δυστυχώς όχι μόνο δεν ξεβρώμισε, αλλά με αναγκάζει αυτό που συμβαίνει να καταθέσω αύριο στον εξυγιαντή του ελληνικού ποδοσφαίρου κ. Γραμμένο όλα τα δελτία της ΑΕΛ.

Το είχα δηλώσει ότι θα το κάνω μετά το παιχνίδι στην Ξάνθη και τη χυδαία διαιτησία του Λάμπρου και του Γιαννίκου.

Είμαι επιστήμονας με σύστημα αξιών, υπηρετώ την Ελληνική Δικαιοσύνη επί 45 χρόνια, δεν είμαι ούτε λαθρέμπορος πετρελαίου, ούτε λαθρέμπορος τσιγάρων, ούτε ζω από το στοίχημα.

Δυστυχώς οι οικονομικές μου δυνατότητες δεν μου επιτρέπουν να είμαι ιδιοκτήτης ούτε του ΠΑΟΚ, ούτε του Ολυμπιακού, ούτε της ΑΕΚ, ούτε του Παναθηναϊκού, αλλά δεν επιτρέπω σε κανένα υποκείμενο να με προσβάλλει, να προσβάλλει την ιστορική ομάδα μου με ένα Πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα και τους χιλιάδες οπαδούς μας.

Ντρέπομαι γιατί δυσφημίζομαι σαν προσωπικότητα συνυπάρχοντας με όλα αυτά τα υποκείμενα.

Ελπίζω ο Λουτσέσκου να μην βρίσει τον Κρίστινσον στη Λάρισα στο δεύτερο γύρο.

Δεν κατεβαίνουμε να παίξουμε με την ΑΕΚ του κακοποιού του ελληνικού ποδοσφαίρου του Γιάννη Παπαδόπουλου, γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν μπορεί να το σώσει ούτε ο Βασιλειάδης, ούτε η επιτροπή της FIFA, ούτε ο Αλέξης Δέδες, ούτε ο εξυγιαντής του δικηγόρος κ. Γραμμένος.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ