Πρίγιοβιτς: «Όλα είναι φήμες, είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ»

Πρίγιοβιτς: «Όλα είναι φήμες, είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μίλησε για τη νέα νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λάρισας στην Τούμπα, για τον τρόπο που εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά και για τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν για τον Σέρβο επιθετικό.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σε δηλώσεις του μετά το ματς με την ΑΕΛ αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ, αλλά και στον τρόπο που ήρθε η ανατροπή. Επίσης ο Σέρβος επιθετικός του Δικεφάλου του βορρά μίλησε για τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από το όνομα του τονίζοντας πως δεν ισχύουν και πως είναι χαρούμενος στην Τούμπα, ενώ σχολίασε και τον τρόπο που εκτελεί τα πέναλτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εικόνα με την κόρη του: «Είναι η πριγκίπισσα μου, είναι το γούρι μου κάθε φορά που την έχω μαζί μου σκοράρω.»

Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια κλειστή ομάδα, ήταν θέμα χρόνου να σπάσουμε την άμυνα και να σκοράρουμε. Πιστεύω ότι ο δείκτης του σκορ είναι μικρός».

Για την ανατροπή που πέτυχε ο ΠΑΟΚ: «Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα μας, δεν μας πιάνει πανικός ακόμα και οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο βγάζουν θετική ενέργεια και ηρεμία να. Κάναμε ακόμα ένα βήμα για την εκπλήρωση των στόχων μας».

Για τον τρόπο που κοιτάει τον τερματοφύλακα πριν την εκτέλεση του πέναλτι: «Είναι ένα παιχνίδι μυαλού, δίνω τις πληροφορίες που θέλω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, μέχρι στιγμής με βοηθάει αυτή η πατέντα.»

Για τα μεταγραφικά σενάρια: «Όλα αυτά που ακούγονται είναι φήμες, σίγουρα κανείς δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον αλλά εγώ είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ