«Ο Φακούντο είναι θετικός για Ολυμπιακό»

«Ο Φακούντο είναι θετικός για Ολυμπιακό»

Η πορτογαλική εφημερίδα A Bola αναφέρει στο σημερινό της φύλλο πως ο Αργεντικός επιθετικός της Μπενφίκα, Φακούντο Φερέιρα είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στους ερυθρόλευκους. Η ίδια εφημερίδα κάνει λόγο και για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μοντέρο της Σπόρτινγκ

Ο Αργεντίνος επιθετικός της Μπενφίκα, Φακούντο Φερέιρα είναι στη λίστα που έχουν καταρτίσει οι ερυθρόλευκοι για την ενίσχυση τους στην θέση του σέντερ φορ και η πορτογαλική εφημερίδα A Bola αναφέρει στο σημερινό της φύλλο πως ο 27χρονος επιθετικός είναι θετικός στην προοπτική να φορέσει την φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Φακούντο Φερέιρα και ο 27χρονος στράικερ της Μπενφίκα και ο παίκτης είναι θετικός στην μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα. Ο Φακούντο γνωρίζει πως αυτή την στιγμή είναι η τέταρτη επιλογή του Βιτόρια σε ότι αφορά την επίθεση της Μπενφίκα και γι’ αυτό τον λόγο και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να συζητήσει για το μέλλον του.

Είναι προφανές πως δεν θέλει να μείνει στην Μπενφίκα υπό αυτές τις συνθήκες και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πως έχει η κατάσταση με την περίπτωση του Φακούντο και θέλει να το εκμεταλλευτεί. Ο Ολυμπιακός είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και θέλει να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή. Μια άλλη επιλογή για την ελληνική ομάδα είναι ο Φρέντι Μοντέρο, ο Κολομβιανός επιθετικός της Σπόρτινγκ, ο οποίος δεν είναι τόσο ακριβός όσο ο Φακούντο.

Σε ότι αφορά τον Φακούντο, ο Αργεντίνος επιθετικός παίρνει 2,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο από την Μπενφίκα και η πορτογαλική ομάδα έκανε μεγάλη επένδυση με την απόκτηση του το περασμένο καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του λήγει το 2022 και υπάρχει ρήτρα 45 εκατ. ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά η πορτογαλική εφημερίδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ