Επιβεβαιώνουν οι Ιταλοί για Μπουζούκη και Ίντερ

Επιβεβαιώνουν οι Ιταλοί για Μπουζούκη και Ίντερ

Δημοσίευμα από την Ιταλία επιβεβαιώνει πως ο Τζιουζέπε Μπαρέζι παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Γιάννη Μπουζούκη για λογαριασμό της Ίντερ και «βλέπει» στον νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού τον «νέο Μόντριτς».

Ο νικητής του βραβείου της Χρυσής Μπάλας, Λούκα Μόντριτς ήταν το περασμένο καλοκαίρι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Ίντερ, όμως τελικά παρέμεινε απλά ένα όνειρο. Ο Κροάτης μέσος δεν έφυγε από τη Μαδρίτη, έμεινε στη Ρεάλ και οι νερατζούρι πλέον βρίσκονται στην αναζήτηση του «νέου Μόντριτς».

Πριν λίγες μέρες to10.gr ανέφερε πως ο Τζουζέπε Μπαρέζι που ανήκει στο τμήμα σκάουτινγκ της Ίντερ, παρακολουθεί τον νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Μπουζούκη. Ο αδερφός του περίφημου Φράνκο ψάχνει δημιουργικό χαφ και ο 20χρονος ποδοσφαιριστής των πρασίνων βρίσκεται στη λίστα της ιταλικής ομάδας.

Δημοσίευμα από την Ιταλία μάλιστα επιβεβαιώνει πως ο Μπαρέζι βρέθηκε στην Ελλάδα για χάρη του νεαρού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Corriere dello Sport ο σκάουτερ της Ίντερ παρακολούθησε στενά τον Μπουζούκη, τονίζοντας πως έχει αρκετά κοινά στοιχεία στο παιχνίδι του με τον Μόντριτς.  Ο 20χρονος αρέσει στον Μπαρέζι και το ενδιαφέρον είναι δεδομένο και βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές που εξετάζονται.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι νερατζούρι έχουν στη λίστα τους τον παίκτη (μαζί με αρκετούς άλλους) και δεν πρόκειται ακόμα για κάποια επίσημη κίνηση, όμως πιστεύουν πως ο Μπουζούκης μπορεί να εξελιχθεί σε μια απίστευτη προοπτική. Βασικά στην Ίντερ ονειρεύονται πως θα αποκτήσουν στα χέρια τους τον παίκτη που δεν κατάφεραν να πάρουν το καλοκαίρι. Τον Μόντριτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ