ΣΦ ΠΑΟΚ: «Θέλουμε εισιτήρια για παντού!»

ΣΦ ΠΑΟΚ: «Θέλουμε εισιτήρια για παντού!»

Συνολικά 25 σύνδεσμοι του Δικέφαλου συνυπογράφουν μια ανακοίνωση με την οποία ζητούν από την ΠΑΕ να παίρνει εισιτήρια για όλα τα γήπεδα που θα παίζει η ομάδα.

Με μια μεγάλη ανακοίνωση την οποία συνυπογράφουν συνολικά 25 σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ, οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικέφαλου ζητούν από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα παίρνει εισιτήρια για όλα τα εκτός έδρας ματς της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί μια ιδέα στις τάξεις των συνοπαδών μας (έτσι τουλάχιστον αυτοπροσδιορίζονται) σχετικά με τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας, «αδέρφια να μην πάει εκεί κανείς, γιατί ξέρω ‘γω προβοκάτσια», «αλάνια εκεί θα μας περιμένουν τα ελοχίμ και οι ντισέπτικονς γι’ αυτό καλό είναι να μην πάμε γιατί ξέρω ‘γω προβοκάτσια», «τσακάλια για το καλό της ομάδας μας να κλειδωθούμε όλοι σπίτια μας γιατί παντού υπάρχει θέμα προβοκάτσιας» κλπ.

Εμείς έχουμε μια καλύτερη ιδέα «αδέρφια», «αλάνια», «τσακάλια», «μπρατάνια» κλπ, γιατί δεν λέμε τον «Ιβάναρο» να κλείσει την Τούμπα για όλη την υπόλοιπη χρονιά; Όπως είδαμε και την περσινή χρονιά, η ομάδα μπορεί να κάνει το απόλυτο εντός έδρας και χωρίς την παρουσία μας.

Και αν το καλοσκεφτούμε δεν χρειάζεται να γίνει και νέο γήπεδο. Ας μείνει η Τούμπα άδεια και τα λεφτά του νέου γηπέδου ας πάνε σε μεταγραφές. Έτσι και το απόλυτο θα έχουμε και υπερομάδα……

Ή ακόμα καλύτερα «αδέρφια», «αλάνια», «τσακάλια», «μπρατάνια» κλπ, να μαζευτούμε όλοι μαζί, οργανωμένοι και ανοργάνωτοι, άντρες γυναίκες παιδιά, νέοι και ηλικιωμένοι και να στείλουμε υπογεγραμμένες επιστολές στον Α.Σ. δηλώνοντας ότι από σήμερα δεν υποστηρίζουμε πλέον κανένα τμήμα του Π.Α.Ο.Κ. για κανένα άθλημα. Έτσι οτιδήποτε και να γίνει σε αγώνες του Π.Α.Ο.Κ. θα είναι 100% προβοκάτσια!!!!…Γαμώ? Ιδεάρα? «Χαμόγελο» αν σας αρέσει, «Like» αν σας αρέσει πάρα πολύ, «Καρδούλα» αν υγρανθήκατε. ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!!111!!!!…

Τί λέτε ρε λάχανα; Τί λέτε ρε φελλοί; Ποιοι είστε εσείς που θα μας πείτε που να πάμε και που να μην πάμε; Ποιοι είστε εσείς που θα πείτε στον οποιονδήποτε τί να κάνει και τί να μην κάνει; Ποιος σας διόρισε δερβέναγα στις ζωές μας; Τί είναι αυτά που βλέπουμε και δεν φεύγουμε πριν την ώρα μας; Είναι δυνατόν να ζείτε ανάμεσά μας, να «υποστηρίζετε» την ίδια ομάδα με εμάς και να μην έχετε ιδέα από τη νοοτροπία που κάνει τον ΠΑΟΚτσή να ξεχωρίζει από όλους τους άλλους που ατυχώς συζούν στην ίδια χώρα μαζί μας; Τί διαφορά έχετε από τους διάφορους ρουφιάνους που πέρσι έτρεχαν με φωτογραφίες μας από εκτός έδρας αγώνες, στα «αρμόδια όργανα» ζητώντας την τιμωρία της ομάδας μας γιατί κάναμε ακριβώς αυτό το οποίο πρέπει εξ ορισμού να κάνει ο κάθε οπαδός σε αυτόν τον πλανήτη; Να υποστηρίζει την αγαπημένη του ομάδα σε κάθε αγώνα είτε εντός είτε εκτός έδρας.

Για να τελειώνει το παραμύθι όσο είναι νωρίς. Φέτος όπως φαίνεται (και λέμε φαίνεται γιατί στη μαγική μας χώρα όλα είναι πιθανά) θα είναι ίσως η πιο ξεχωριστή χρονιά στη σύγχρονη ιστορία μας και δεν έχουμε σκοπό να τη ζήσουμε από τον καναπέ. Η ομάδα δείχνει να έχει αλλάξει νοοτροπία και να μην μασάει από τις διάφορες «στιεςπου» που της στήνουν γνωστοί άνθρωποι (έμποροι, γενικά…) που βλέπουν πως χάνεται το παιχνίδι μέσα από τα χέρια τους. Φέτος η ομάδα, μας χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά δίπλα της και δεν θα μας εμποδίσουν τρομοκρατημένα μυαλά και συνομοσιολόγοι των social media και των μμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα από τον καθένα.

Κατά τ’ άλλα ρε φουκαράδες τα «…σ’ όποιο γήπεδο κι αν παίζεις, πάντα θα σ’ ακολουθώ…», «…οι εκδρομές δεν σταματάνε…», «…όπου και να παίζεις, πάντα θα σ’ ακολουθώ…», «…χιλιόμετρα κάναμε πάλι…», «…σε κάθε γήπεδο, σ’ όλη τη γη…» είναι μόνο για «selfie» και «share»;

Σαν να χαθήκατε κάπου στην πορεία… Για σκεφτείτε λίγο (όσο μπορεί ο καθένας) πότε είναι πιο εύκολο να γίνει κάτι «παράξενο»; Όταν δεν υπάρχει κόσμος πουθενά και όλα είναι ανοικτά και έρημα ή όταν υπάρχει μαζική και οργανωμένη παρουσία κόσμου με τα μάτια του ανοικτά γνωρίζοντας λίγο-πολύ ο καθένας τον διπλανό του;

Και κοντά σε εσάς και η πολυαγαπημένη μας π.α.ε.. Αυτό πάλι…καημό έχουμε να δούμε μια φορά αυτήν την π.α.ε. να ταυτίζεται με τον κόσμο της. Αυτήν την π.α.ε.. να νοιώθει τον παλμό του Λαού και να είναι μαζί του, μια γροθιά. Πρέπει να είναι η μοναδική π.α.ε. στον κόσμο που ζητάει από τους φίλους της ομάδας να μην την ακολουθάνε, αλλά όταν ο κόσμος την γράφει στα @@ του να είναι περήφανη για αυτόν…άβυσσος στη Μικράς Ασίας 1…

Μας έχουν μείνει 9 εκτός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα και κάποιοι, ίσως 5, για το κύπελλο. Ζητάμε με κάθε επισημότητα από την π.α.ε. Π.Α.Ο.Κ. εισιτήρια για όλους ανεξαιρέτως τους εκτός έδρας αγώνες αυτής της ιδιαίτερης όπως εξελίσσεται χρονιάς.

Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δύσκολη στιγμή. Έχουμε αποδείξει πως έχουμε τους μηχανισμούς αυτοπροστασίας και αυτοκάθαρσης για κάθε παράξενο, περίεργο, μπερδεμένο ή και στημένο που θα θελήσει να κάνει το κομμάτι του.

Μια άτυχη στιγμή όπως αυτή στη Νέα Σμύρνη, δεν θα μας κρατήσει μακριά από την ομάδα μας ειδικά φέτος, δεν πρέπει να μας κρατήσει μακριά.

Και κάτι ακόμα. Είναι δεδομένο πως αυτοί που φέτος χάνουν τον ύπνο τους (και δεν το έχουν πάρει απόφαση πως έτσι θα είναι και για τα επόμενα χρόνια) έχουν βαλθεί με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο να σπιλώσουν την προσπάθεια της ομάδας μας να πάρει αυτό που της ανήκει από την περσινή χρονιά. Παρατηρούμε έναν καλά οργανωμένο «πόλεμο» εναντίον του Π.Α.Ο.Κ. να εξελίσσεται μέσα από δημόσια και ιδιωτικά μέσα μαζικού αποπροσανατολισμού, με ειρωνείες, υπονοούμενα, χλευασμούς για τους παίκτες της ομάδας και τον προπονητή της…από δημόσια και ιδιωτικά μέσα…δημόσια…ΔΗΜΟΣΙΑ.

Δηλαδή, μέσα τα οποία συντηρούνται (και) από εμάς. Και τι κάνει η π.α.ε. για αυτό; Αδιαφορία, σπασμένα γελάκια, μαλλιά και μούσια…τρίχες δηλαδή, τίποτα. Ξυπνάτε ρε επιτέλους!!! Μιλάμε για δημόσια μέσα, ΔΗ-ΜΟ-ΣΙΑ. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει κανείς το δικαίωμα να αρνηθεί τον αντίλογο ζωντανά την ώρα που εξελίσσεται η προπαγάνδα τους.

Σε καμία περίπτωση δεν ζητάμε την «μαϊντανοποίηση» του Π.Α.Ο.Κ. μας, αλλά το να μιλάνε διάφοροι δούλοι απαξιωτικά για τα «περιουσιακά στοιχεία της ομάδας» (να μιλήσουμε με τους όρους που ίσως καταλαβαίνετε, γιατί αν πούμε για φανέλες, ιστορία κλπ…μαύρα μεσάνυχτα) και να μην υπάρχει η στοιχειώδη προστασία τους, είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό. Πάρτε μέτρα όσο είναι νωρίς. Δεν θα ανεχτούμε την επανάληψη της προηγούμενης χρονιάς.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. Επιτέλους γεμίστε τα γήπεδα με κόσμο. Δώστε αξία σε αυτό το άθλημα, σε όλα τα αθλήματα. Δεν γίνεται σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο να αυξάνονται οι χωρητικότητες των γηπέδων και στη χώρα μας να τριπλο-κλειδώνουμε τις κερκίδες. ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ…..

Συνυπογράφουν οι παρακάτω Σύνδεσμοι :

ΝΕΑΠΟΛΗ, Β.Ε.Μ, ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΕΥΟΣΜΟΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΣΥΚΙΕΣ, ΔΡΑΜΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΥΜΙΝΑ, ΜΑΛΓΑΡΑ, ΚΟΥΦΑΛΙΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΑΡΙΔΑΙΑ, ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ