Η «κατάρα» του Άρη με τα χαμένα πέναλτι και τα δοκάρια

Η «κατάρα» του Άρη με τα χαμένα πέναλτι και τα δοκάρια

Από τα οκτώ πέναλτι που έχουν χαθεί στη σεζόν, τα τρία τα έχει χάσει ο Άρης και δύο από αυτά ο Γιουνές. Καμία ομάδα ή παίκτης δεν έχουν χάσει δεύτερο!

Σαν να μην έφτανε στον Αρη το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες του δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, επιπλέον έχει και γκαντεμιά! Ο λόγος φυσικά για τα χαμένα πέναλτι και τα δοκάρια που έχει μετά από 13 αγωνιστικές η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα οκτώ πέναλτι που έχουν χαθεί μέχρι τώρα στη σεζόν, τα τρία τα έχουν «σπαταλήσει» οι κίτρινοι. Μάλιστα καμία άλλη ομάδα ή παίκτης στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχουν χάσει δεύτερο!

Τα δύο εκ των τριών χαμένων πέναλτι τα έχει εκτελέσει ο Χάμζα Γιουνές και συγκεκριμένα το πρώτο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το δεύτερο στο χθεσινό (9/12) ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Πάντως ο Τυνήσιος από τα έξι γκολ τα οποία έχει σημειώσει συνολικά, τα τρία προήλθαν από τα 11 βήματα, στα ματς με Λεβαδειακό, Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό. Το τρίτο χαμένο έχει προκύψει δια… ποδός Μπρούνο Γκάμα στο ντέρμπι του Βικελίδης με τον Παναθηναϊκό.

Εξάλλου, ο Αρης είναι η 2η ομάδα με τα περισσότερα δοκάρια μέχρι στιγμής, έχοντας 9, έναντι 13 της… πρωτοπόρου -σε αυτή την αρνητική κατηγορία- ΑΕΚ. Τα περισσότερα από πλευράς παικτών τα έχει ο Γιουνές με 5, με τον Τάσο Μπακασέτα (που εδώ και λίγες αγωνιστικέ βρίσκεται στο περιθώριο) με 4, ενώ από 3 έχουν ο Γιώργος Μασούρας του Πανιωνίου και ο Αχμέντ Χασάν του Ολυμπιακού.

Ο Αρης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ομάδων της Σούπερ Λίγκας με τα περισσότερα χαμένα πέναλτι:

Οι 20 πρώτοι παίκτες με τα περισσότερα δοκάρια στο φετινό πρωτάθλημα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ