Παπαδόπουλος προς τους παίκτες του ΟΦΗ : «Να δείχνουμε πάντα ίδιο πάθος και σοβαρότητα»

Παπαδόπουλος προς τους παίκτες του ΟΦΗ : «Να δείχνουμε πάντα ίδιο πάθος και σοβαρότητα»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος συνεχάρη τους παίκτες του ΟΦΗ για τη νίκη (3-1) και την εικόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας όμως πως η απόδοση αυτή πρέπει να συνοδευτεί από διάρκεια.

Την Κυριακή (09/12) ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-1 του Παναθηναϊκού στο Γεντί Κουλέ για τη 13η αγωνιστική της Super League, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Πριν την έναρξη της προπόνησης της Τρίτης (12/11), ο Νίκος Παπαδόπουλος συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του τόσο για τη νίκη όσο και την εικόνα κόντρα στο Τριφύλλι, τονίζοντας όμως πως η απόδοση αυτή πρέπει να συνοδευτεί από διάρκεια και πως σε κάθε ματς οι Κρητικοί οφείλουν να δείχνουν το ίδιο πάθος και την ίδια σοβαρότητα.

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη και γενικά για την αγωνιστική εικόνα που είχατε. Βγάλατε στο γήπεδο πολλά στοιχεία που είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις. Το ματς αυτό όμως πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Να κοιτάξουμε μπροστά και να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Μόνο έτσι θα πετύχουμε τον στόχο μας. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και θα πρέπει σε κάθε ματς να δείχνουμε το ίδιο πάθος και την ίδια σοβαρότητα», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής του Ηρακλή στους παίκτες του ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ